Élet-Stílus

Borzalmasan kiszúrt alvó feleségével, aki ettől sokkos állapotba került

Egyre népszerűbb videó a YouTube-on az, amelyiken egy férj azzal próbál revánsot venni, hogy leepilálja felesége  szemöldökét. A nő ugyanis korábban szőrtelenítette férje lábát, mikor az egy alkalommal elbóbiskolt.

Mielőtt a gyantacsíkot felhelyezné a nő arcára, Nico Can arról beszél, hogy tudja, veszélyes, amit csinál, a felesége, Cristal lehet, el is akar majd válni utána.

Cristal, ahogy felkel és rájön mi történt, elsírja magát, „meghülyültél?”, kérdezi.

Szeretlek bébi, és szeretni fogom a szemöldöknélküliségedet is. Szemöldök nélkül egy férfi sem akar majd lecsapni a kezemről, én leszek az egyetlen, aki szeret

– „viccelődik” Nico.

A feleség viszont nem látja ezt olyan viccesnek, azt mondja, férje nagyon messzire ment ezzel. Amikor már teljesen ki van akadva, Nico elárulta, nem gyantát használt, csak kétoldalú celluxot, szóval megmaradnak a szemöldökei. Amikor meg is ígéri lányuk életére, hogy tényleg így van, a Cristal szépen lassan elkezdi leszedni, bár még ekkor sem tud igazán megnyugodni.

A kommentelők jó része egyébként egyetért abban, hogy amit a férj csinált, az egyáltalán nem vicces. Valaki szerint, Cristalnak el kéne válnia férjétől, míg más szerint „érzelmi bántalmazás” történt.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik