Szórakozás

Készüljünk fel, hogy a nyáron ilyen táskákkal lesz tele a strand

A Crocs papucsok rajongóin kívül nem sokan fognak neki örülni.

Nincs olyan ember, aki ne ismerné a legendás Crocs papucsokat, és olyanból is nagyon kevés lehet, aki ne hordott volna ilyet életében legalább egyszer. Gondoljunk bármit a formájáról, vagy a kifinomultságáról, a termék hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend, így valahol érthető, hogy az igazi rajongók mertek nagyobbat is álmodni – ahogy azt a VT is kiszúrta.

De még milyen nagyot!

Minden strandszezonnak megvannak a maga slágerei, az olyan kiegészítők, amik nélkül egyszerűen ciki lesz a vízparton tartózkodni. A napszemüveg, a fürdőruha, vagy a különböző aranytetoválások mellett ugyanúgy igaz ez a strandtáskákra is, ahol most minden eddiginél vadabb divat köszönthet be:

Fotó: Amazon

Így van, barátkozzunk meg a gondolattal, hogy ezentúl olyan lesz, mintha a papucsunkba pakolnánk a pénztárcánkat és a naptejet.

A táskákat egyelőre csak az Amazonról lehet beszerezni fekete, kék, zöld, pink, lila és úgynevezett karibi színekben, és már 20 dollárért, alig több mint 6000 forintért hozzájuthatunk. Abban talán közmegegyezés van, hogy a Crocs az egyik, ha nem a legdivattalanabb dolog, amit csak magára húzhat valaki, sokan egyenesen a tökéletes fogamzásgátlóként hivatkoznak a márkára, így tényleg kiváncsian várjuk, hányan adják be mégis a derekukat a legújabb őrületnek.

 

Kiemelt kép: Getty Images/Dina Rudick

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik