Szórakozás

Megszólalt a pár, akiket életveszélyes Instagram-fotójuk miatt szidott az internet

Jean és Camille Instagram-influenszerek, azzal keresik a pénzüket, hogy a világot járják, és gyönyörű fotókat készítenek az utazásaikról. Az egyik legutóbbi képük viszont kiverte a biztosítékot az embereknél, méghozzá azzal, hogy életveszélyesnek tűnő mutatványt hajtanak végre rajta, mindössze egy fotó kedvéért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CAMILLE & JEAN (@backpackdiariez) által megosztott bejegyzés, Máj 2., 2019, időpont: 10:18 (PDT időzóna szerint)

A szóban forgó kép Srí Lankán készült, egy nagyon híres vasútvonalon, ahol az influenszerek egy szakaszon előszeretettel lógnak ki a vonatból, hogy szép fotókat csináltassanak magukról. Jean és Camille is hasonlóképp tett, csak ők egészen extrémig vitték a helyzetet, és majdnem vízszintesig csüngtek ki csókolózva az ajtón, egy igencsak mélynek tűnő szakadék felett.

Az interneten rengeteg kritikát kaptak azért, hogy egy fotó kedvéért ilyen veszélyes dologra vállalkoznak, és többen azt is megjegyezték, hogy nagyon rossz példát mutatnak ezzel a fiataloknak. A pár most a The Cutnak megszólalt, és elmondta, hogy

egyáltalán nem volt olyan veszélyes a helyzet, mint amilyennek tűnt.

Az influenszerek elárulták, hogy a vonat ilyenkor nagyjából lépésben haladt, és a szakadék sem volt olyan mély alattuk, mint amilyennek a képen tűnik. A fotót egyébként Jean fiútestvére csinálta, egy órán keresztül fotózta őket, hogy meglegyen a tökéletes eredmény. A két utazó elmondta azt is, hogy soha nem veszélyeztetnék egymás életét, főleg nem egy kép miatt, ezért sem értik az óriási felháborodást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CAMILLE & JEAN (@backpackdiariez) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2019, időpont: 12:29 (PDT időzóna szerint)

„Lehet, hogy néha úgy tűnik, kifejezetten veszélyes dolgokat csinálunk, magas helyeken mászkálunk, csúszós sziklákra mászunk, vagy vonatokból hajolunk ki, de az igazság az, hogy ezek a szituációk mindig az irányításunk alatt állnak, és nem mindig az látszik a képeken, ami valójában történik” – mondták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik