Szórakozás

Felmondott, és most betegre keresi magát termékek tesztelésével

Mindenről elmondja a vicces, de őszinte véleményét, kétmillióan követik.

Antonella Brollini egy Manchesterben élő nő, aki nemrég még egy háziorvosi rendelőben dolgozott recepciósként. Csakhogy azóta beszippantotta a közösségi média.

A 45 éves anya gyakran elolvasta a Facebookon barátai véleményeit egy-egy termékről, szolgáltatásról, és mindig azon gondolkodott, hogy ezeket a kritikákat meg lehetne írni kreatívabban is. A YouTube-os termékismertetőktől pedig végképp elunta az agyát. Gondolta, kipróbálja ő is a műfajt. A Sun szerint úgy kezdődött az egész, hogy Antonella egy ismerősével fogadott, hogy sok like-ot fog kapni arra a videóra, amiben egy szájfényt mutat be viccesen.

A filmnek óriási sikere lett, Antonella pedig azóta Uncensored Reviewer (Szókimondó Kritikus) néven közösségimédia-sztár lett.

Bugyitól virslis tekercsen át a wc-illartosítóig mindenféle termékről elmondja a véleményét – olykor nyomdafestéket nem tűrő szavak használatával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antonella Brollini (@antonellauncensored) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2019, időpont: 1:06 (PDT időzóna szerint)


Az oldalain (Facebook, Instagram stb.) összesen több mint 2 millióan követik. Az orvosi rendelőt otthagyta, ma már csak a termékismertetőkből hat számjegyű összeget keres (fontban értve természetesen).

A siker nyomán felkérést kapott BBC-s műsorokra, emellett rendszeresen ír ausztrál, új-zélandi lapokba. A cégeknek persze nem mindig tesz szívességet, hiszen kritikái nemcsak viccesek, de kíméletlenül őszinték is.

 

Botrány lett az amerikai youtuber szupermarketes videójából
Igazgatónak adta ki magát, „kirúgott” több alkalmazottat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik