Szórakozás

Keanu Reevest olcsóbban akarta moziba engedni a pénztáros, de nem érdekelte, helyette autogramot adott egy blokkra

Újabb zseniális sztorival bővült a „Mitől ennyire menő Keanu Reeves?” elnevezésű lista.

James Dator mozipénztárosként dolgozott az ezredforduló környékén, mikor már javában forogtak a Mátrix második részének munkálatai. Egyik szerda reggel ismerős arc állt be a mozipénztár elé — írja Twitter-fiókjában Dator:

Nagyjából senki nem volt a moziban abban az időben. Rohadtul unatkoztam, mikor egy farmeres, bőrdzsekis illető, aki ráadásul lovaglósapkában volt, odasétált a jegypénztárhoz. Nagyjából 30 másodperc kellett hozzá, hogy realizáljam, Keanu Reeves az. Jegyet akart venni A pokolból című Johnny Depp-filmre. Kibaszottul bezsongtam, sztár-pillanat volt, és azt tettem, amit bármely más 16 éves tenne ilyen helyzetben: mondtam neki, hogy használhatja az én kedvezményemet, ami azt jelentette, alá kellett csak írnia egy papírt, nekem meg lett volna egy autogramom, ő pedig árkedvezménnyel ülhet be

— kezdi a történetet Dator. Reevesnek nem kellett az olcsó mozi:

Azt mondta, ő nem dolgozik itt, én meg tök ideges lettem, odaadtam neki a teljes árú jegyet, aztán vertem a fejem a falba, hogy ennyi volt az autogramom. Két perccel később kopogtattak az ajtómon, azt gondoltam, a főnököm lesz az. Keanu volt. Azt mondta: »Leesett, hogy autogramot szerettél volna, szóval aláírtam neked ezt.«, majd adott nekem egy blokkot a mozi büféjéből, ahol vásárolt. Aztán véletlenül a szemétbe dobta a jégkrémes tölcsérét, és bement megnézni a filmet. Nekem pedig csak azután esett le, hogy megvett egy fagyit, amit nem akart megenni, csak azért, hogy adhasson egy autogramot egy idióta 16 évesnek.

via GIPHY

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik