Szórakozás

Baromi fura sztori derült ki az Őserdő hőse két főszereplőjéről, és röhögni fogsz

Sandra Bullock és Keanu Reeves után itt egy újabb forgatási coming out.

Megvan még az 1997-ben forgatott Őserdő hőse? Tudjátok, Brendan Fraser volt a dzsungelben élő George, Leslie Mann pedig a film női főszereplője, Ursula, akit az Őserdő hőse ment meg.

Na, szóval Mann volt a vendége a Busy Tonight című talkshow-nak, ahol kiderült, a színésznő totálisan bele volt esve Fraserbe a forgatáson, de olyannyira, hogy a jövendőbeli férjét látta benne:

Azt hittem, hozzá fogok menni George-hoz, vagyis Brendanhöz. Annyira szórakoztató és vicces volt. Beleestem a forgatás alatt. Azt mondtam a férjemnek, »Judd, szerelmes vagyok Brendanbe.«, ő meg azt mondta, tudja. Elkezdtem tök furcsán viselkedni a forgatásokon, amire rátett, hogy Brendan folyamatosan pucér volt. Minden reggel együtt kezdtünk a sminkesekkel, és folyton úgy jött be reggel, hogy megcsókolt. De tényleg, minden reggel így köszöntött. Aztán egy reggel zabpelyhet kajáltam, mikor jött volna megcsókolni. De a szám ragadt ettől az izétől, a sziruptól, és onnantól kezdve, soha nem csinálta többet

— magyarázta Mann, a műsor ezen pillanatán pedig belépett Fraser a stúdióba azzal a mondattal:

Nem szeretem a juharszirupot!

Majd leültek kicsit beszélgetni, a színésznő pedig megkérdezte Frasert, tudta-e, hogy szerelmes volt belé akkoriban. Akadt ugyanis jelenet a filmben, mikor szerelmet vall George-nak, de az azért ment ennyire jól, mert minden szó igaz volt belőle.

Hogy a fenébe nem lehet valaki Leslie Mannbe szerelmes?

— válaszolt Fraser, majd a színésznő rákérdezett viccesen:

Randizunk?

Végül Fraser előbb poénosan elmesélte, hogy Mann férje a forgatáson végig a bokorból leskelődött utánuk, de még ad a színésznőnek egy ajándékot, egészen pontosan az ágyékkötőt, amit a filmben is viselt. Zseniális az összes reakció, tényleg érdemes megnézni, IDE kattintva.

Fotó: Getty Images / Handout

Nagyon hasonló sztori derült ki Sandra Bullockról és Keanu Reevesről is:

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images for DIRECTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik