Szórakozás

Gáspár Evelint kajahalmokkal tömte az anyja gyerekkorában, csak hogy csöndben legyen

Gáspár Evelin legutóbb a LifeTv Great Life című magazinműsorban tűnt fel, ahol egyrészt szóba került a Győzike show által megmérgezett gyerekkora, illetőleg főzött is a 24 éves Gáspár-lány. Elég furán indul a műsor, mert a 25 perc első 150 másodpercéből kiderül, hogy Gáspár Evelin lesz a műsor vendége, ezzel szemben Stőhr Gréta műsorvezető csak 2:33-nál árulja el, ki az interjúalany, mondván

ő az, akiről mindenki beszél.

Stőhr azonnal Gáspárnak szegezi a kérdést, hogy a gyerekkorában duci volt, de ezzel nem akarja megbántani:

Egy nem hétköznapi gyerekkorom volt, ami nagyon nagy kihatással volt a mostani énemre is. Főleg pszichésen, mert voltak olyan dolgok, amiket 24 éves koromra, most sikerült leküzdeni, ami nagyon sok gátat okozott mind testileg és mind így az emberei kapcsolataimban is.

Gáspár Győző nagyobbik lánya beszélt a reality show-ról is, amiben gyerekkorában része volt:

Ez a tinikor, ez így nálam nem volt. Annyi volt a tinikorom, hogy én otthon voltam, tanultam vagy tévéztem, meg eljártam iskolába. Nem voltak ugye barátok, mert az így lemorzsolódott a műsor kapcsán, aztán így felnőttekkel szocializálódtam, aminek az a mostani előnye, hogy nagyon éretten gondolkozom a kortársaimhoz képest.  […] Én nálam ez az öngyűlölet volt sokáig, ami tényleg nagyon sok problémát okozott nekem. 20 évesen lett először barátom, addig én nem nyitottam a fiúk felé.

Később az is kiderül, hogy Evelin gyerekkorát úgy próbálta feldobni például anyja, Gáspár Bea, hogy édességeket vett neki, illetve hatalmas ételhalmokat készített, amit aztán lányának el kellett fogyasztania — mindezt szeretetből, illetve ahogy a lány fogalmaz: „hogy betömje a szám.” Evelin aztán kitér arra is, hogy testalkata rettentően idegesítette, illetve az is, hogy apjával egy méretű ruhákat hordott:

Jött ez a pont, hogy én meg itt tartok, hogy édesapámmal van egy méretem, sőt valamikor nagyobb méretem volt. Bementünk az egyik kedvenc boltunkba, és ugye ő is a férfi osztályon vásárolt, meg én is. És akkor ott tartottunk, hogy neki a 36-os farmer kellett, nekem meg a maximum méret, a 38-as. Ez számomra akkora trauma volt, meg lelki nyomor.

Emiatt állt rá az egészséges életmódra is, így az edzés és a helyes táplálkozás ma már a legfontosabb szerepet töltik be életében. Majd a műsor második felében főzőcskéznek egyet, ahol elhangzik, Evelin szeretne a tradicionális roma kajákat street food-köntösbe ültetni, és az utcán árusítani majd, a beszélgetés korábbi szakaszában egyébként azt is elárulta, régen rosszul volt az emberektől, mivel teljesen zárkózott volt.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik