Szórakozás

Nem veszíti el állását az erotikus képsorozat miatt az orosz doktornő

A gyermekorvos képei tudtán kívül kerültek ki a közösségi oldaláról a publikus felületekre.

Megírtuk, hogy az egész orosz sajtót bejárta egy orosz tanárnő története, akinek fel kellett mondania az iskolában, miután egy cseppet sem erotikusnak szánt sportfotót töltött fel magáról az egyik közösségi oldalra.

Ez az a fotó, ami miatt kirúgták az orosz tanárnőt
A téli úszás rajongója fürdőruhában látható a képen.

Az esetet azért említjük, mert nem nehéz párhuzamot találni Anasztaszija Orlova ügyével, amelyről alább lesz szó.

Az említett fiatal nő gyerekorvos az Ivanovói területhez tartozó Kinesmában. Orlova azok után került az érdeklődés középpontjába, hogy – róla viszont tényleg – erotikus fotósorozat jelent meg.

Ilyen képekkel, mint például ez:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Черно-белые фотографии обладают необъяснимой таинственностью и присущей только им атмосферой🖤 Открыта запись на индивидуальную ЧЕРНО-БЕЛУЮ ФОТОСЕССИЮ. Вы получите 10 фотографий в художественной обработке. Запись по 📞 8 906 510 7824 ( горячая клавиша в шапке профиля) или пишите в директ ✉️ Макияж, причёска(в моём исполнении), а так же элементы гардероба для полного образа, предоставляются за отдельную плату. Кто со мной давно, тот знает, что раньше всех своих моделей для фото собирала я сама. Повторю это только в этот раз для этого проекта. Обещаю перевоплощение, женственные, чувственные снимки.🖤 Цена Вас приятно удивит, всем любительницам ч/б фото скидка 70%

Щеголева Елена🇷🇺 (@newlenaiskra) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2019, időpont: 12:35 (PDT időzóna szerint)

A barnauli tanárnővel ellentétben Anasztaszija Orlova továbbra is betöltheti az állását; főnöke ugyanis a következő nyilatkozatot adta:

Vezetőként semmilyen szakmai kifogásom nincs Orlova doktornő munkájával kapcsolatban.

A rendelőintézet vezetője a TASZSZ-nak adott nyilatkozatában elmondta: beosztottja jó szakember, alapos munkát végez, a rendelői munkája mellett ügyeleteket vállal a kórházban is.  A képekről szólva elmondta, hogy azok miatt nem fogják Orlovát felmenteni, már csak azért sem, mert a fotókat nem is ő töltötte fel a publikus internetre, hanem valaki más, aki így csak kellemetlenséget okozott a gyerekorvosnak.

Orlova egyébként azért vállalta a fotózást, mert korábban szégyellős volt, és szeretett volna megszabadulni komplexusaitól. A saját közösségi oldalára feltöltött képeket azonban valaki lelopta, és a fotók terjedni kezdtek a nyilvános felületeken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik