Szórakozás

Ez az a fotó, ami miatt kirúgták az orosz tanárnőt

A téli úszás rajongója fürdőruhában látható a képen.

Egyszerű sportfotó miatt kellett elhagynia munkahelyét egy orosz tanárnőnek. Tatyjana Kuvsinnyikova a nyugat-szibériai Barnaul városában tanított orosz nyelvet és irodalmat.

Februárban már volt egy „ügye”: egy diák panaszt tett az iskola igazgatójának, hogy a tanárnőről illetlen fotó jelent meg a közösségi oldalakon. Mutatjuk azt a fényképet:

VKontakte

Kuvsinnyikováról tudni kell, hogy a téli úszás szerelmese, de annyira, hogy a sportág szövetségének is a tagja. A fénykép a téli Universiadet népszerűsítő eseményen készült a tanárnőről. A szülők, amikor megtudták, hogy eljárás indulna Kuvsinnyikova ellen, beadványt írtak az igazgatónőnek, hogy ne mentse fel állásából a pedagógust.

Másodjára már nem sikerült megmenteni őt: egy újabb fotón úszódresszben látható, érmekkel a nyakában, diplomát tart a kezében – ez már sok volt az igazgatónőnek, aki szerint ez a fénykép „foltot ejt az iskola hírnevén”.

VKontakte

Az iskola vezetője rávette Kuvsinnyikovát, hogy adja be a felmondását, távozzon „saját elhatározásból”. A tanárnő fia ugyanabban az iskolában tanul, és Kuvsinnyikova szerint egyes tanárok pikkelnek rá az eset óta.

Tatyjana Kuvsinnyikova rengeteg támogató üzenetet és állásajánlatot kapott, miután eltávolításának híre bejárta az orosz sajtót.

A napokban jött a fordulat: az altaji határterület oktatási minisztériuma különleges feladattal bízta meg a tanárnőt – ő fogja összeállítani azt a szabálygyűjteményt, amely előírja, hogyan viselkedjenek a pedagógusok a közösségi médiában.

 

via Novosibirsk Online

A világ legszexisebb matektanárnőjével van egy kis gond
Hogy nem tudjuk, ki ő. De az biztos, hogy nem a minszki Okszána.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik