Szórakozás

Ajándékkal lepték meg osztálytársukat, akit korábban rendszeresen zaklattak az iskolában – Videó

Azonnal könnyekben tört ki a 15 éves fiú, aki mit sem sejtett az egész akcióról.

A Mirror szúrta ki az utóbbi napok egyik legszívmelengetőbb interneten fellelhető videóját. Ebben a Tennessee állambeli LaVergne High School diákjai egy pár vadonatúj cipővel lepik meg egyik osztálytársukat, a 15 éves Azrael Robinsont. A fiú korábban soha nem tartozott a legnépszerűbb diákok közé, előző iskoláiban éveken keresztül kegyetlen iskolai zaklatások elszenvedője volt.

Elképzelhetetlen volt számára, hogy ilyen pillanatokat éljen meg a suliban, így erre a napra biztos, hogy élete végéig emlékezni fog.

A srácok egyszerűen csak észrevették, hogy Azrael nincs túl jó hangulatban az utóbbi időben, így eltervezték, hogy felvidítják. Összedobták a pénzt és közösen vettek neki egy Nike edzőcipőt és még egy kevés pénzt is mellékeltek hozzá.

Today, my little sister sent me a video of what they did for one of their classmates, that’s having a hard time. They all got together and bought him some shoes, and also donated clothes to this kid. This video is so emotional & filled with love. You just never know what kids go through, but it’s kids like them, that gives us hope. ❤️#LaVergneHighSchool #SoSmallButMeantSoMuch#ProudLHSAlumna

Közzétette: Stephanie V. Myers – 2019. március 4., hétfő

Azrael a doboz kibontása után megszólalni sem tudott a meghatottságtól, de hasonlóan élte meg az akciót a gyerekek osztályfőnöke is, aki úgy fogalmazott,

20 éves tanári pályafutása során sosem tapasztalt még ehhez fogható kedvességet és nagylelkűséget.

“Soha nem tudhatod pontosan, hogy min mennek épp keresztül a gyerekek, de az ilyen pillanatok mindenkinek reményt adhatnak” – tette még hozzá Sonji Newman, aki nem feledkezett meg Azraelről sem.

Ha valaki nem tud valamit, ő az első, aki segít. Ha valaki elejt valamit az osztályteremben, ő egyből ott terem. Ezért is akartak neki a srácok örömet szerezni.

Persze a fiú reakciója sem csak a kamerának szólt, ahogy azt később édesanyja is megerősítette. A nő az eset kapcsán azt nyilatkozota, a fiát annyira megérintette az osztálytársai tette, hogy még az iskolából hazafelé sem bírta abbahagyni a sírást.

 

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik