Szórakozás

Egy kínai apuka megtanította a kutyáját, hogy figyelje, lánya tényleg a háziját csinálja

A világ legcukibb tanulásfelügyelője elől nincs menekvés.

Zseniális módszert talált egy kínai apuka arra, hogy lánya biztosan megcsinálja a házi feladatait, anélkül, hogy elvonná a figyelmét a mobiltelefonja: „tanulásfelügyelőnek” képezte ki a család kutyáját.

A Pear Video által közzétett felvételen látni, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban. Miközben a lány a háziját írja, az eb a hátsó lábain állva, mellső mancsait az asztalra helyezve támaszkodik a gyerek előtt az asztalon, éberen figyelve, hogy még véletlenül se nyúljon a mobiltelefonja után.

The best homework supervisor

A dad trained his dog to supervise his daughter and stop her from playing on her phone while she's doing her homework.

Közzétette: PearVideo – 2019. március 12., kedd

A csak Xu vezetéknéven említett apuka a Pear Videónak elmondta, hogy lánya hajlamos a halogatásra, nehezen tud koncentrálni, és ezért könnyen elterelődik a figyelme a házi feladattól. A Guizhou tartománybeli Guiyang városában élő apuka végül a család kutyájának segítségével oldotta meg a problémát.

Áramszünet volt, ezért az apuka a metróba vitte le a lányát, hogy megcsinálja a háziját
Mert olyan nincs, hogy nem végez egy kínai gyerek a tanulással.

Az eb 2016 decemberében került a családhoz, még kölyökként, és az értelmes állatot kiskora óta tanítgatja a férfi. „Nagyon jól viselkedik, és mindent megcsinál, amit mondok neki” – közölte Xu. Most már elég, ha az asztalra mutat, és kiadja a parancsot, és az eb „őrt áll felette, biztosítva, hogy ne nyúljon a telefonjához” – tette hozzá az apuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik