Szórakozás

James Corden kisfejű és nagyseggű szoborral szívatta szét David Beckhamet

Nemrég szobrot avattak fel David Beckhamről, miután a Los Angeles Galaxy volt játékosának tiszteletére a szezonnyitó meccset egy ünnepséggel indították. Az angol sztárfocista kapott egy róla megmintázott szobrot, amit az Instagramra is kitett megtiszteltetése jeléül.

Két hónappal korábban viszont James Corden jól megszívatta Beckhamet, és csináltatott egy rémes szobrot egy kamuművésszel, és beadták Becksnek, hogy ez fog díszelegni majd Los Angelesben.

Az eredmény brutálisan katasztrofális lett: a szobor egy kisfejű, nagyseggű, groteszk Beckhamet ábrázolt, amit a focista el sem akart hinni. Rejtettkamerákat pakoltak le a szobor környékén, Beckham mellé pedig filmes csapatot rendeltek, azzal a szöveggel, hogy a Galaxynek forgatnak videót, de amúgy Corden beépített emberei voltak. Először mutattak neki egy kisfilmet, amit majd le akarnak vetíteni a hivatalos szoboravatáson, na, ez tele volt olyan jelenetekkel, mikor

  • Beckham kapu fölé vágja a labdákat,
  • felrúgják Beckhamet,
  • Beckham rúgja fel az ellenfelet,
  • balhézik a pályán.

Magyarul: vérciki jelenteket fognak látni a sztárfocistáról az emberek, itt már Beckham tekintete is megért volna egy külön cikket. A kamuszobrász leleplezte a nagy művet, így reagált az exfocista három fogú képmására:

Az nem az én állam. És nézd meg a szemem, nem is ezt beszéltük meg Chicagóban. Az egyetlen jól kinéző dolog ezen a hajam. Mi van a seggemmel? Határozottan nem így nézek ki. Ha a gyerekeim ezt meglátják, sírni fognak.

Majd a végén el akarják szállíttatni a szobrot, de a targoncás ember szándékosan felborítja azt, ami szanaszét törik. Beckham csak annyit mond:

Tettél nekem egy szívességet.

Végül befut Corden, és mindenki jöt röhög az átverésen:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik