Szórakozás

Macaulay Culkin sütőbe dugta a fejét, mert nem ő vezette az Oscart

Macaulay Culkin végigtrollkodta az egész Oscar-gálát otthonról, miután sokadik éve nem jelent meg az eseményen. Ezúttal is saját házából figyelte az eseményeket, pár zseniális poszt kíséretében. Itt van mindjárt az egyik, ahol beledugta a fejét a sütőbe, mert nem ő vezette a ceremóniát:

Dolgok, amiket csinálok az Oscar vezetése helyett. Ó, istenem…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) által megosztott bejegyzés, Febr 24., 2019, időpont: 7:02 (PST időzóna szerint)

Aztán itt van ez, amikor azért panaszkodott, mert rá nem emlékeztek meg, mint a nemrég elhunyt Stan Lee-re:

El sem hiszem, hogy ez már az ötödik év zsinórban, mikor nem vagyok ott azok között, akikre emlékeznek. Pedig nagyon keményen próbálkozom!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) által megosztott bejegyzés, Febr 24., 2019, időpont: 7:35 (PST időzóna szerint)

A Twitteren is nagyot ment. Ha ő lett volna a műsorvezető, készült volna rossz és jó viccekkel, attól függően, unalmas-e a műsor vagy sem:

Most, hogy nem én vezetem az Oscart, mi a francot csináljak ezekkel a fájlokkal? Titokban reménykedtem, hogy a bal oldalihoz kell nyúlnom.


Ehhez meg különösebb kommentárt nem is fűznénk:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) által megosztott bejegyzés, Febr 24., 2019, időpont: 7:19 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/culkamania 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik