Szórakozás

Zseni, ahogy Ellen DeGeneres a Szívek szállodája színészét trollkodja

Megint volt egy jó kis átverés Ellen DeGeneres műsorában, amikor a műsorvezető a stúdióból adta az instrukciókat, miként kell átverni a mostani alanyt. Utóbbi nem más volt, mint Milo Ventimiglia, akinek volt pár nagyobb filmje az elmúlt években, de még mindig a Szívek szállodájából ismert Jess Marianóként van meg a nézők fejében.

Ő volt Rory Gilmore pasija:

via GIPHY

Szegény Ventimigliát úgy trollkodta szét DeGeneres, hogy a műsor felvétele előtt a színész öltözőjébe betett pár rejtett kamerát, és ráeresztett egy asszisztenst, hogy addig idegesítse vendégét, míg Ventigmiglia rá nem förmed. Ugyanis az a hír járja róla Hollywoodban, hogy elképesztően kellemes modora van.

Az idegesítő asszisztens előbb vizet hozott, majd párnákat rendezett, és elkezdett beszélni a celebekről, mint Ashton Kutcher és Mila Kunis. A színész láthatóan már a DeGeneresszel való beszélgetésre hangolódott volna, de nem tudott megszabadulni az asszisztenstől, akit szabályszerűen megpróbált kitessékelni. Miután kizárta, a nő újra visszajött, és szelfit akart a színésszel. A még mindig higgadt Ventigmiglia szétnézett az öltözőben, nincs-e rejtett kamera, majd végül besétált DeGeneres, aki felfedte, nem tudta ezzel sem kihozni a sodrából.

Itt a roppant kínos csevej:

Kiemelt kép: ellentube.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik