Szórakozás

Pásztor Annát a késes eset óta folyamatosan zaklatják

Az énekesnőre még tavaly nyáron támadt rá késsel egyik elvakult rajongója, akit a bíróság emberölés előkészületével vádol jelenleg. Pásztor Annát azóta testőr védi és arról is leszokott, hogy a koncertek után bármilyen kapcsolatot teremtsen közönségével. Az énekesnő a Fókusz kamerája előtt mesélt arról, hogy a támadás óta milyen további inzultusok érték.

Volt olyan, hogy halálnak öltözve mászik fel a színpadra és mutatja, hogy jön megölni. Volt olyan, hogy részeg ember előkapott egy hatalmas pengéjű bicskát, hogy ő azzal szeretne aláírást kérni és hadonászott az arcom előtt és én idegből kicsavartam a kezéből a kést. Egszer megállított valaki és angol nyelven elkezdett velem csevegni, hogy mennyire szereti a zenénket. Aztán belement abba, hogy ő megszállott rajongó és visz át a túlvilágra

– részletezte a durva eseteket Pásztor, aki arról is elfilozofált, hogy mire lenne képes, ha szerettei biztonságáról lenne szó.

Nem biztos, hogy meg tudnám magam védeni. Volt már rá precedens, hogy rám támadtak, de úgy, hogy tényleg kárt tegyek valakiben, betörjem a fejét vagy kinyomjam a szemét az akkor sem ment. Viszont, ha a gyerekeimre, a testvéremre, vagy a zenekaromra támadnának, akkor azt hiszem, van bennem egy olyan extra, beépített anyavadállat, ami engedélyt ad arra, hogy akár öljek is.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik