Szórakozás

Lopott autója beindításához kért segítséget, pechjére pont rendőröktől

Rendesen megkönnyítette az amerikai nyomozók dolgát. De ezt még lehetett fokozni.

Lopott autó birtoklása vádjával tartóztattak le egy 32 éves amerikai férfit Dél-Karolinában, miután rendőröktől kért segítséget autója beindításához. Ott bukott le, hogy a kérdéses autó lopott volt – jelentette a helyi sajtó.

Az eset előző hét csütörtökön, helyi idő szerint késő este történt Spartanburg városában. A civil ruhás nyomozók egy droggal kapcsolatos bejelentést vizsgáltak ki, amikor odament hozzájuk Justin Comer, és megkérte őket, segítsenek bebikázni az autóját.

A férfi egy telek hátsó részére vezette őket, ahol pár perc alatt sikerült is beindítani az autót. Az ideiglenes, autókereskedők által használt rendszámmal ellátott autó azonban gyanússá vált a nyomozóknak.

„Jó cucc” – ajánlgatta portékáját a díler a rendőröknek
Véletlenül rossz kocsihoz léptek oda a rendőrök.

Ekkor azonosították magukat, közölve, hogy rendőrök és kérték, mutassa meg a jármű papírjait. Amikor ezt nem tette meg, ellenőrizték az autót, és a diszpécser tudatta velük, hogy az autó lopott.

Comert azonnal le is tartóztatták. De nem ő volt az egyetlen ember, aki bilincsben végezte. Miközben ugyanis a lopott autóval foglalkoztak, két járókelő ment oda hozzájuk, akik közül az egyikről gyorsan ki is derült, hogy lopás miatt körözés alatt áll.

Így a nyomozók tíz perc alatt két bűnözőt is sikerült elfogniuk, úgy, hogy gyakorlatilag mindketten önként felkínálták magukat a rendőrségnek.

Szökött fegyenc stoppolt, rendőr vette fel, és azzal a lendülettel vissza is vitte a börtönbe
A lehető legrosszabb embert sikerült lestoppolnia egy autópálya mellett.

A kiemelt képen Justin Comer, letartóztatása után. Fotó: Spartanburg County Sheriff’s Office

Ajánlott videó

Olvasói sztorik