Élet-Stílus

Szökött fegyenc stoppolt, rendőr vette fel, és azzal a lendülettel vissza is vitte a börtönbe

A lehető legrosszabb embert sikerült lestoppolnia egy autópálya mellett.

Igazán peches volt egy 31 éves, szökésben lévő amerikai rab, aki miután meglépett az őt börtönbe szállító rendőrtől, sikerült lestoppolnia egy olyan autót, amit egy másik rendőr vezetett – jelentette a helyi sajtó.

Allen Lewist a Kentucky államon belül szállították át egy megyei börtönből egy másikba, amikor arra kezdett el panaszkodni az őt szállító rendőrnek, hogy túlságosan szorosak rajta a bilincsek. A rendőr félreállt, hogy megigazítsa a bilincset.

„Amikor az egyik bilincs lekerült róla, dulakodni kezdtek, és végül sikerült elmenekülnie” – mondta el a The Daily Independent című helyi lapnak a helyi büntetés-végrehajtás egyik tisztje.

A rendőrök egy kutyás osztag bevetésével kezdtek kutatni utána, de nem találták meg. A szökött rabnak közben sikerült eljutnia a közeli, 64-es számú autópályához, ahol stoppolni kezdett.

Először még úgy érezhette, hogy mellészegődött a szerencse. Egy autós megállt mellette. Azonban gyorsan kiderült, hogy az autót egy helyi egyetem egyik rendőre vezeti, aki persze azonnal kiszúrta az egyik csuklóján lévő bilincset. És azzal a lendülettel vissza is vitte a börtönbe Lewist, aki így most a félresikerült szökése miatt további börtönbüntetés elé nézhet.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik