Nagyvilág

A rendőröktől kért segítséget a szellőzőbe ragadt betörő

rendőrautó, bűnügy (rendőrautó, bűnügy, police)
rendőrautó, bűnügy (rendőrautó, bűnügy, police)

Nagyon kínos helyzetbe hozta saját magát egy nagyon keveset zsákmányoló piti tolvaj.

Kevesebb mint száz dollárért csinált hülyét magából egy amerikai tolvaj Seattle egyik társasházában, ahova azért tört be, hogy kirámolja az alagsorban lévő mosógépeket – jelentette a Reuters. A mindössze pár egydolláros bankjegyet, valamint 22,65 dollárnyi aprót szerző bűnöző a gépek szétverésével jutott hozzá „hatalmas” zsákmányához, de ezzel a módszerrel leginkább azt érte el, hogy a lakók felfigyeljenek arra, hogy valami nincsen rendben, és kihívják a rendőröket.

Amikor a kiérkező egyenruhásoknak sikerült az eltorlaszolt mosóhelyiségbe bejutniuk, az elkövetőt már nem találták ott, de nem volt nehéz kitalálni, hogy merre távozott. A falban ugyanis egy lyukat találtak, ami a szomszédos raktárba vezetett, ahol egy újabb nyílást találtak a szellőzőcsövekhez. A magát Bruce Willisnek képzelő betörő ugyanis azon keresztül próbált meg kerek oldani a rendőrök elől, de nem járt sikerrel.

A „mesterbűnöző” ugyanis a szellőzőbe ragadt, és nem maradt más választása, mint az elfogására érkezett rendőröktől kérni segítséget szabadulásához. A tűzoltóknak végül húsz percig tartó munka után sikerült kiszedniük a kínos helyzetbe került férfit, akit aztán azon nyomban le is tartóztattak a rendőrök.

A nevetséges rablást végrehajtó betörőnek egyetlen mentsége lehet az egész kínos próbálkozásra: elmondása szerint ugyanis drog hatása alatt állt. Egészen pontosan azt mondta, még „soha életében nem volt ennyire készen”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik