Szórakozás

Egy testbeszédszakértő szerint Harry herceget nagyon aggódóvá tette Meghan terhessége

Az Express megkérte Judi James testbeszédszakértőt, hogy elemezze a Harry hercegről készült fotókat, James pedig azt szűrte le belőlük, hogy a herceg nagyon feszültnek és aggodalmasnak tűnik.

Harry szorongó gesztusai akkor kezdődtek, amikor megismerte Meghan hercegnét. Akkor kezdte el a tenyerét a kabátja belsejébe dugdosni, és akkor jelentek meg a komor arckifizejesée is, ami a rá háruló felelősség növekedésének hatását jelezheti.

Elmondta, hogy ez a fajta feszültebb testbeszéd csak növekedett, ahogy idővel férj lett, majd megtudta, hogy hamarosan apa is lesz.

Harry elvesztette azokat a kamaszos, pajkos arckifejezéseit, ami miatt mindig annyira huncutnak tűnt, és felnőttesebb, komolyabb mimikát vett fel, ahogy jött a férj, majd apa szerep.

James azt mondja, Meghan viszont látszólag nagyon felszabadult és boldog a terhességtől, Harry ennek az ellenkezője, és majdhogynem a testőreként viselkedik.

Harry annak tudatában, hogy apa lesz, aggódónak és védelmezőnek tűnik, annak ellenére, hogy a nyilvános szerepléseiken Meghan egyáltalán nem tűnik elveszettnek, vagy tűnik úgy, hogy szüksége lenne az extra aggódásra.

Ugyanakkor mindez mind teljesen normális valakitől, akinek hamarosan megszületik az első gyereke.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik