Szórakozás

David Bowie filmrendező fia nem túl boldog a Bowie-film híre miatt

Mint korábban megírtuk, a Bohém rapszódia hatalmas anyagi sikerének köszönhetően rögtön elkapta a zenészek életéről szóló filmek újhulláma Celine Dion mellett David Bowie-t is.

Freddie Mercury és Celine Dion után David Bowie is életrajzi filmet kap
A film azt az időszakot dolgozza fel, amikor az énekes először látogat az Egyesült Államokba 1971-ben.

David Bowie fia Duncan Jones filmrendező, akinek a Hold és a Forráskód mellett a pár évvel ezelőtti Warcraft-filmet is köszönhetjük, fent van Twitteren, így a hír kapcsán törvényszerű volt, hogy emberek írnak neki, mit szól hozzá. Végül először egy cikkre reagált dühösen, hogy nézzenek jobban utána az információknak.

Nem mondom, hogy ez a film nem fog elkészülni. Őszintén fogalmam se lehetne. Viszont ahogy most áll, a filmben nem lesz benne apám semmilyen zenéje, és nem tudom elképzelni, hogy ez változna. A közönségen áll, hogy akar-e egy életrazji filmet látni a zenéje és a család beleegyezése nélkül.

Ugyanakkor nem zárkózik el alapvetően attól, hogy engedélyt adjon Bowie-témájú filmekre, egy másik tweetben jelezte, hogy ha mondjuk Neil Gaiman írna valamit az apja karaktereit használva, és a Pókember: Irány a Pókverzum! rendezője pedig animációs filmet csinálna belőle, akkor mindent megtenne, hogy összejöjjön. A nap folyamán később egy vicces képet, amin szerepelt a deformáció szó, azzal retweetelt, hogy valamiért erről is a Bowie-film híre jut eszébe, a fotón ráadásul egy, a Toy Story Woody-jából készült transzformer van.

Kiemelt kép: Jim Spellman/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik