Szórakozás

Koholák Alexa: Szinte elviselhetetlen volt, hogy nem kellek sehová

Koholák Alexa, korábbi Éjjel-nappal Budapest-szereplő Instagramján osztotta meg követőivel, hogy nehezen élte meg a tévézést illető nélkülözését. Ahogy meglehetősen hosszú és tömény posztjában írja:

Tavaly ilyenkor eléggé magam alatt voltam. Folyamatosan próbálkoztam, folyamatosan mentem, hogyan fejlődhetnék tovább. Szinte semmilyen tv-s megkeresésem nem volt, minden ígéret kínos csendekbe és -“Majd Hívni fogunk!” telefonbeszélgetésekbe fulladt, minden ígért munkám elmaradt. Hozzászoktam, hogy gyerek korom óta folyamatosan dolgozom, így szinte elviselhetetlen volt, hogy nem kellek sehová.

Koholák Alexa: A villamoson ülve jöttem rá, szerelmes vagyok Balázsba
Interjú az Évával közös létről, Jézusról és a bántó gyerekkori kritikákról.

A celeb azt is leírta, emiatt indult el a spiritualitás útján, ugyanis megkereste őt egy Évi nevű nő, akiről aztán kiderült, hogy egy ún. spirituális központban dolgozik, és segítséget tud nyújtani a sok panaszra, emellett megtanította az önkéntes munkára is. Ahogy arról már korábban írtunk, később kiderült, hogy Koholák a férjével, Farkas Balázzsal egy háztartásban él az Évi nevű nővel:

Évi lett az én Önkéntesem. Az elején rengeteget segített nekem, szinte minden percben hívtam. Aztán minden nap találkoztunk, találkoztam Balázzsal, megtanultam az Önkéntes munka feladatait. Sokat dolgoztunk együtt Hárman.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tavaly ilyenkor eléggé magam alatt voltam. Folyamatosan próbálkoztam, folyamatosan mentem, hogyan fejlődhetnék tovább. Szinte semmilyen tv-s megkeresésem nem volt, minden ígéret kínos csendekbe és -“Majd Hívni fogunk!” telefonbeszélgetésekbe fulladt, minden ígért munkám elmaradt. Hozzászoktam, hogy gyerek korom óta folyamatosan dolgozom, így szinte elviselhetetlen volt, hogy nem kellek sehová. Ekkor indult el bennem valami a spirituális dolgok felé igazán. Előtte is rengeteg könyvet olvastam, de tudtam, hogy ezekből a könyvekből hiányzik valami, Buddhista KÖZPONTOKBAN meditáltam, de ott sem találtam meg azt, amit kerestem. Márciusban a migrénem elviselhetetlen méreteket öltött, ekkor írtam ki a Facebookra, hogy segítséget keresek. Évi rám írt, hogy nagyon szívesen segít, mert ő egy Spirituális KÖZPONTBAN dolgozik. Találkoztunk, ahol először kételkedve ültem és hallgattam, de igényeltem egy Beavatást. Évi lett az én Önkéntesem. Az elején rengeteget segített nekem, szinte minden percben hívtam. Aztán minden nap találkoztunk, találkoztam Balázzsal, megtanultam az Önkéntes munka feladatait. Sokat dolgoztunk együtt Hárman. Akkor is csak azt tudtam megfogalmazni, hogy ha velük vagyok, akkor érzem a család érzetét, a biztonságot, azt hogy úgy foglalkoznak a gondjaimmal, problémáimmal, mintha az övék lenne. Óriási segítséget kaptam tőlük, amikor csatornát váltottam, amikor költöztem. Anyagilag és Lelkileg is. Nem titok… Az elején, amíg nem kaptam olyan tv-s munkákat Balázs és Évi segített nekem mindenben. Azóta a KÖZPONT rengeteget fejlődött, rengeteg Önkéntessel, Népszerűsítővel és Beavatás használóval bővült. Ez a Mi KÖZÖS UTUNK! Bővülni, többen lenni, még ha nehéz is, menni előre mert jónak lenni, jó. ❤️ SZERETLEK TITEKET ❤️ #beavatások #jólvagyunk

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2019, időpont: 11:55 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/alexa_vagyok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik