Szórakozás

Koholák Alexandra megnézett egy filmet és megváltozott az élete

Koholák Alexandra az Éjjel-nappal Budapestben lett ismert, tavaly pedig férjhez ment egy nála jóval idősebb férfihez, akivel egy olyan központot üzemeltetnek, ahol állításuk szerint univerzális beavatkozás segítségével próbáljuk jobbá tenni mások életét, jelentsen utóbbi bármit. Koholák most Instagramon, egyszerre két posztban magyarázta el hosszan, miként jutott el idáig.

Első posztjában azt írja, egy Julia Roberts-film megnézése közben jött rá, hogy változtatni akar életén.

Hánytattam magam, mindenkinek hazudtam, hogy mennyire rossz a gyomrom, miközben csak magamtól és tőlük volt állandóan hányingerem. Minden nap a közösségi oldalon kapott lájkjaim, leveleim biztosítottak arról, hogy érek még valamit a világnak. ELEGEM VOLT! Elegem volt abból, hogy minden nap az instagrammon lévő lányok ruháit, cipőit, tökéletes életét bámuljam, folyamatos versenyt vívjak azért, hogy ne essek ki a “menők” vagy “irígyeltek” csoportjából

– írta Koholák – aki egyébként felvette férje nevét és Instagramon a Farkas nevet használja. Majd ezzel folytatta másik posztjában:

Mostmár tisztán látok. Szeretem a jelenlegi családom, a csodálatos férjem és a KÖZPONTUNK MINDEN TAGJÁT! Mert óriási megkönnyebbülés tisztán látni és érezni, kilépni a mókuskerékből, nem megalázkodni azért, hogy újra az újságok címlapján legyek. (…) Én mindenkit szeretettel, tisztelettel várok. ŐSZINTÉN! ÉS IMÁDOM A PIZZÁT!

Kiemelt kép: Instagram/Koholák Alexandra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik