Szórakozás

A nemi erőszakkal vádolt Chris Brown elmúlt tíz évéből krimisorozatot lehetne forgatni

A nemi erőszakkal vádolt Chris Brown elmúlt tíz évéből krimisorozatot lehetne forgatni

Chris Brownt a napokban egy 24 éves nő azzal vádolta meg, hogy január 15-én este egy párizsi hotelszobában ő és két másik társa megerőszakolta és bántalmazta. Az amerikai énekest hétfő reggel Párizsban letartóztatták, egy nappal később azonban szabadon engedték, és az országot is elhagyhatta, miközben a nyomozás folytatódik. Brown tagadja a vádakat, és arra készül, hogy becsületsértésért beperli az őt megvádló modellt. Nem ez az első eset, hogy Chris Brownt erőszakkal vádolják, vagy erőszakot követ el. 2009 óta viszonylag sűrűn kerül hasonló vádak és esetek miatt az énekes, akit leginkább már csak erről ismer a világ, nem pedig zenéjéről.

2009

Egész szépen indult a karrierje, fiatal és jóképű, tehetséges R&B sztár volt, majd 2009-ben, a Grammy-díjátadó előtt egy nappal az akkor 19 éves Chris Brown és akkori barátnője, Rihanna együtt mentek haza egy buliból, amikor összevesztek.

Chris Brown elmondta, hogy mi volt azon az estén, amikor megverte Rihannát
2009 óta most először beszélt a rapper az ominózus éjszakáról.

A veszekedés vége az lett, hogy Rihanna arcát és két karját látványos zúzódások és sebek borították, az énekesnő kórházba került. Brown börtönbüntetést végül nem kapott, 2015 márciusáig bocsátották próbaidőre, illetve egy időre nem tartózkodhatott Rihanna közelében, ám utóbbi feloldását az énekesnő viszonylag hamar kérvényezte.

Fotó: Noel Vasquez/Getty Images

 

2012

Chris Brown Miami Beachen bulizott egy éjszakai klubban, amikor észrevette, hogy egy nő őt fotózza. Az akkori rendőrségi jelentések szerint az énekes kicsavarta a nő kezéből a telefont, majd azzal együtt elhajtott a helyszínről. Utóbbi miatt rablással vádolták meg.

Ugyanebben az évben Chris Brown és a rapper Drake összebalhéztak egy klubban, a verekedésben több mint nyolc ember sérült meg.

Fotó: David McNew/Getty Images

 

2013

Egy nő azzal vádolta meg az énekest, hogy egy éjszakai klubban szándékosan a földre lökte őt, térdre esett és szalagszakadása lett, ami miatt a nőt meg kellett műteni.

Fotó: Paul Zimmerman/WireImage

 

2015

Egy újabb nő vádolta meg az énekest, most épp azzal, hogy ledobta őt a turnébuszáról és elvette telefonját, majd darabokra törte azt.

Fotó: Tibrina Hobson/Getty Images

 

2016

2016-ot is erőszakkal indította az énekes – egy bizonyos Liziane Gutierrez vádolta meg azzal Brownt, hogy behúzott neki egyet, illetve ellopta a telefonját, miután a nő megpróbált lefotózkodni vele egy buliban. Brown akkor kitett Instagramjára egy videót – amit később törölt –, amiben arról beszélt, hogy a vádakból semmi nem igaz, szerinte Gutierrez egyszerűen csak túl ronda volt ahhoz, hogy beengedjék a buliba.

Miután kiderült, hogy Brown korábbi menedzsere azt állította, hogy az énekes rátámadt, 2016 májusában Chris Brown turnémenedzsere, Nancy Gosh is megszólalt, aki szinén azt állította, hogy Brown azzal fenyegette, hogy vele is hasonlóan fog viselkedni.

Pár hónappal később, 2016 augusztusában rendőrök házkutatást tartottak az énekes otthonában, és egy fegyvert kerestek, miután egy nő azzal vádolta meg Brownt, hogy a lakásán fenyegette meg őt egy fegyverrel.

2016-ban a fentiek után Brownt kitiltották többek közt Ausztráliából, Új-Zélandól és az Egyesült Királyságból is.

Fotó: Bryan Steffy/Getty Images

 

2017

Korábbi barátnője, Karruche Tran kért vele szemben távoltartási végzést a következő öt évre. Tran állítása szerint Brown fenyegető üzenetekkel zaklatta őt, miszerint pokollá teszi az életét, és a szart is kiveri belőle.

Karruche Tran és Chris Brown – Fotó: Noam Galai/Getty Images

 

2018

A korábbiaknál is sokkal súlyosabb vádakkal állt elő egy nő, aki azt állította, hogy Brown és társai bántalmazták és megerőszakolták őt, fegyverrel fenyegették és egy darabig fogva is tartották.

Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images
Gyomorforgató dolgok történtek Rihanna exének házibuliján
Az amerikai rappert és barátait perelte be egy neve elhallgatását kérő lány, akit állítólag többször is megerőszakoltak, egy nő pedig orális szexre kényszerítette Chris Brown házában.

 

2019

A legújabb vádak szerint Brown egy párizsi hotel lakosztályának gardróbszobájában erőszakolt meg egy nőt, aki azt állítja, ezek után az énekes egy barátja és testőre is megerőszakolta őt. A vádak nyilvánosságra kerülése után Brown Instagramján az alábbi képet posztolta ki, amin az olvasható, „Ez a ribanc hazudik”. A kép mellé pedig azt írta:

Szeretném teljesen tisztázni. Ez az egész hazugság. Soha! A lányommal és a családommal szemben is tiszteletlenség, teljesen ellentmond a személyemmel és az elveimmel.

Posztját pár órával később törölte.

Fotó: Instagram/Chris Brown

Kiemelt kép: Ser Baffo/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik