Élet-Stílus

Gyomorforgató dolgok történtek Rihanna exének házibuliján

Egy nő Chris Brownt és társait szexuális erőszakkal és bántalmazással, illetve fegyverrel való visszaéléssel és azzal vádolja, hogy fogva is tartották. A rapper a bulin a vádak szerint kokaint, füvet és egyéb drogokat is kínált a meghívottaknak, köztük az őt vádló nőnek is, akitől a telefonját is elvették már az este legelején, majd több nővel együtt arra kényszerítették, hogy a rapperrel, illetve annak barátaival szexeljenek.

Jane Doe (álnév azok számára, akik nem szeretnék, hogy kiderüljön a nevük) néven szerepel a bírósági papírokon az a nő, aki szexuális bántalmazással vádolja Rihanna exét, Chris Brown amerikai rappert és társait, a Young Lo néven rappelő Lowell Grissomot, illetve egy meg nem nevezett nőt. Ez a nő, aki szintén Chris Brown egyik barátja, állítólag a torkánál fogva megragadta az áldozatot, és arra kényszerítette, hogy bekapja Grissom nemi szervét. Ezután az ágyra lökte a papírokon Jane Doe-nak nevezett nőt és gyakorlatilag ráült az arcára, lefogta őt a lábával, és ismét orális szexre kényszerítette, immár saját magán. Az áldozat elmondása szerint az őt bántalmazó nő közben menstruált is, amit az áldozat akkor vett észre, amikor ezek után kiszabadult a mosdóba, ahol a tükörben meglátta, hogy véres az arca. Lezuhanyzott, azonban közben belépett a fürdőbe Grissom és megerőszakolta őt — először a hálószobában, majd a fürdőben, miközben egy mosógéphez szorította őt.

A nő ügyvédje, Gloria Allred egy május 9-i sajtótájékoztatón azt mondta, ez az egyik legrettenetesebb szexuális bántalmazási ügy, amit valaha is látott.

Chris Brown ügyvédje, Mark Geragos a TMZ-nek azt mondta, a rapper nem csinált semmit, és hozzátette, hogy a nő ügyvédje, Gloria Allred 17 millióra perli őt.

A vádak közül egyik sem igaz. Senki nem csinált még csak hasonlót sem, valójában ügy sincsen. Chris Brown csak egy célpont

– nyilatkozta Geragos. Chris Brown barátja, Lowell Grissom Instagramon Everybodyknowslo néven fut:

EverybodyKnowsLo (@everybodyknowslo) által megosztott bejegyzés, Ápr 5., 2018, időpont: 9:48 (PDT időzóna szerint)

A mobil segített – volna

A People magazin azt írja, a bírósági papírokból kiderül, hogy Jane Doe a Los Angeles-i 1Oak  klubban találkozott a kérdéses napon Brown barátjával, Lowell Grissommal, aki őt és akkori szobatársát meghívta egy stúdióban tartott buliba, ahova odaérve elvette mindkettejük telefonját. Jane Doe azt állítja, a stúdióba belépve azt látta, hogy mindenki iszik és drogozik, emiatt szeretett volna hazamenni, de Grissom nem engedte, és a telefonját sem akarta visszaadni. Ekkor vitte el őt és pár másik lányt is Chris Brown házába, ahonnan azért sem tudott kijutni, mert a kapu kóddal működött.

Elmondása szerint a rapper házában a stúdióhoz hasonlóan rengeteg drog volt és Chris Brown állítólag minden nőnek adott egy fehér porral töltött kapszulát azzal a szöveggel, hogy érezzék jól magukat. A rappert és társait vádló nő állítólag nem nyelte le a drognak tűnő kapszulát és próbált kimaradni mindenből. Mivel órák óta elérhetetlen volt, anyja aggódni kezdett és kihívta a rendőrséget Brown házához, ugyanis egy alkalmazással tudta, hol van lánya mobilja. Jane Doe azt állítja, látta, ahogy a rendőrök kiérkezésekor Chris Brown arra utasította Lowell Grissomot és még pár embert, hogy a házban található fegyvereket dugják el egy zsákba, miközben a rendőröknek megtagadta, hogy belépjenek a házba.

A bírósági papírokból további részletek is kiderülnek, legalábbis erre hivatkozva írja azt a People, hogy Jane Doe-t Grissom azzal csalta fel az emeleti hálószobába, hogy szobatársának szüksége van rá, aki elmondta a lánynak, hogy Grissom és Brown szexelni akarnak velük. Ekkor lépett be a szobába az a nő, aki később orális szexre kényszerítette az őket vádló Jane Doe-t, és még több lányt hozott magával. Brown arra utasíttta Grissomot, hogy egy kanapéval barikádozza el a háló ajtaját, miközben a lányokra ráparancsolt a rapper nőnemű barátja, hogy vetkőzzenek le, amire Jane Doe nem volt hajlandó.

Állítása szerint Brown hangos zenét, illetve egy pornófilmet is elindított – ezután ült rá fejére a bántalmazó nő, hogy orális szexre kényszerítse, miközben Grissom teste többi részén molesztálta őt a kezével és a szájával.

Jane Doe-nak a többszörös erőszak után visszaadták a mobilját és elengedték, ekkor azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A People magazinnak a Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy 2017 februárjában valóban tettek feljelentést a körzetben szexuális erőszak miatt.

Chris Brown és Rihanna – Fotó: Christopher Polk/Getty Images

Chris Brownnak nem ez az első esete a bíróság előtt, amikor bántalmazással vádolják.

  • 2009 februárjában akkori barátnőjével, Rihannával egy veszekedés odáig fajult, hogy az énekesnőt megverte – Rihanna arcán számos durva sérülés volt, amivel kórházba is került. A rapper végül megúszta közösségi munkával és öt év próbaidővel.
  • 2013 októberében magától jelentkezett rehabra erőszakos viselkedése miatt, egy évvel később bipoláris zavart diagnosztizáltak nála.
  • Egy nő azzal vádolta, hogy megütötte őt, miután le akarta fotózni Las Vegasban.
  • 2016-ban Los Angelesben letartóztatták otthonában, ahol egy nőre állítólag fegyvert fogott.
  • 2017 júniusában exbarátnője, Karruche Tran kért vele szemben távoltartási végzést a következő öt évre. Tran állítása szerint fenyegető üzenetekkel zaklatta őt a rapper, miszerint pokollá teszi az életét és a szart is kiveri belőle.

Kiemelt kép: Tibrina Hobson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik