Szórakozás

Kitálalt az elítélt: ilyen élmény együtt zuhanyozni a börtönben a többi rabbal

Az biztos, hogy bármilyen témában kerüljön is szóba a börtön, a legtöbb rémtörténet és ízléstelen vicc egyaránt a közös zuhanyzásokhoz kapcsolódik, mikor az elítélteket egy közös fürdőhelyiségbe terelik és….

Mi is történik ekkor pontosan?

Talán nem véletlen, hogy kevesen vannak azok, akik szívesen megosztják ebéli tapasztalataikat a közvéleménnyel, éppen ezért is volt kisebb szenzáció a Buzzfeeden napokban megjelent írás.

A szerző, Jason Wright emberrablás és lőfegyverrel való visszaélés miatt a texasi Wallace Pack Unit börtön foglya, eddig 15 évet ült le a 40 éves büntetésből.

15 éve vagyok börtönben. A fürdés maga a pokol.

Így indul a vallomás, melyben aztán arról ír, hogy a fürdő előtt felsorakozó, kizárólag boxeralsót és papucsot viselő rabokat női őrök motozzák meg és közben gúnyos megjegyzéseket tesznek rájuk. Wright szerint ez teljesen nyilvávaló szexuális zaklatás, de az állományt a legkevésbé sem izgatja.

Az őrök azt akarják, hogy hamar véget érjen a fürdés, ezért terelnek egyszerre 300 embert egy maximum 100 fős helyiségbe. Mindennek izzadtság- és szarszaga van.

“A hőmérséklet a zuhanyzóban sokkal rosszabb, mint máshol, legalább 48 fok van. Közben ha lenézek, azt látom, hogy a lefolyó eldugult, elhagyott szappanok, szétdobált alsónadrágok és egyéb cuccok úsznak a vízben.”

Aztán egyszer csak egy csattanás hallatszik, majd segítségért kiáltás. Mindenki elnémul, ahogy kirobban a verekedés az egyik sarokban. Egy öt fős banda, három fehér srác és kettő latino épp a szart is kirugdalja pár fehér srácból. Vicces, hogy mind pucérok. Ami nem vicces, hogy senki nem siet a segítségükre.

Megtörölközni teljesen felesleges, a zsúfolt fürdőben hamar újra leizzad mindenki, tiszta ruhát pedig csak a fürdés után 25 perccel kapnak, jellemzően vagy túl kicsi, vagy túl nagy méretben. Ez után a rabok leadják a törölközőiket, majd az őrök kiterelik őket.

Folytatás holnap, ugyanitt, ugyanekkor.

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik