Szórakozás

A kanadai miniszterelnök hasonmására bukkantak egy afgán tévéműsorban

A helyi tehetségkutatóban tűnt fel a Trudeau-iker.

Abdul Salam Maftoon Afganisztán egyik legszegényebb tartományában, Badahshánban él, esküvőkön énekel. Eddig ezt a tényt alig-alig tudta valaki, most pedig a 29 éves férfiről cikkezik a világsajtó.

Az egész úgy kezdődött, hogy Abdul Salam Maftoon benevezett az Afghan Star nevű tehetségkutatóba. Ahol aztán mindenki szemét kiszúrta, hogy az énekes egy az egyben úgy néz ki, mint Justin Trudeau.

Ez egyedül Abdul Salam Maftoon számára volt újdonság, aki sosem látta még a kanadai miniszterelnököt, ezért aztán halvány fogalma sem volt arról, hogy megszólalásig hasonlítanak egymásra. Az egyik zsűritag hívta fel a figyelmét arra, hogy akár eltitkolt ikertestvérek is lehetnének Trudeu-val.

Az énekes már a legjobb nyolc között van a tehetségkutatóban, és bízik benne, hogy hirtelen jött hírneve révén meg is nyerheti a versenyt.

Abdul Salam Maftoon eddig esküvőkön énekelt, mostantól azonban szeretné felhasználni ezt az extra tulajdonságát is. Nem hiszi, hogy a közeljövőben eljut Kanadába, de természetesen örülne, ha találkozhatna híresebb hasonmásával.

Mutatjuk az énekes fellépését:

 

via Guardian, kiemelt kép: Getty / YouTube

Ismét körözik a Ross-hasonmás sörtolvajt
Nem bírnak vele a blackpooli hatóságok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik