Szórakozás

Sírva omlott össze a menyasszony, amikor felvágta a tortát, és kiderült, hungarocellből készült

Az ételről és az esküvői tortáról gondoskodó nőt a rendőrség vette őrizetbe.

A 26 éves  Shine Tamayo élete legszebb napjának szánta a fülöp-szigeteki Pasig városában tartott  esküvőjét, de az végül rémálomba fordult át. Köszönhetően a esküvőszervező cégnek, aminek a menyasszony és a vőlegény, a 40 éves Jhon (Corr) Chen, 140 ezer fülöp-szigeteki pesót, azaz nagyjából 750 ezer forintot fizetett, hogy minden tökéletes legyen.

A gondok akkor kezdődtek, amikor a templomból megérkezetek a lagzi helyszínére, egy szállodába – írta a GMA News Online című helyi lap. Ott ugyanis kiderült, hogy a szervező nem intézett semmilyen ételt.

Így végül az ifjú pár közeli éttermekből vitt kaját a vendégseregnek, hogy legyen mi enniük. A már ettől kimerült menyasszony aztán teljesen összeomlott, amikor eljött a nagy pillanat, és felvágta emeletes esküvői tortáját. Ekkor ugyanis kiderült, hogy az alsó része hungarocellből készült.

Tamayo ettől annyira kikészült, hogy a násznép azonnal egy helyi rendőrőrsre sietett, a tortával és az azt intéző esküvőszervezővel együtt. Ott megállapították, hogy a torta egy része tényleg nem torta volt.

A síró Shine Tamayo, és a torta, a helyi rendőrségen. Fotó: Facebook

A helyi rendőrségi szóvivő közölte, hogy kihallgatták az esküvőszervezőt Krissa Cananeát, és bár még folyik a nyomozás az esküvői csalás ügyében, készek arra, hogy bíróság elé vigyék az ügyet. A szervező ugyanis nem megfelelő szolgáltatást nyújtott.

A menyasszony közben azt követeli, hogy a szervezőt letöltendő börtönbüntetésre ítéljék.

Nem fogadom el a bocsánatkérését, az nem elég, börtönbe kell mennie, amiért tönkretette az esküvőmet

– jelentette ki Tamayo.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik