Nagyvilág

Esküvője napján gázolták el a vőlegényt, amikor elmenekült a násznép elől

Haverjai egy viccesnek szánt esküvői szívatást intéztek ellene, de nagyon rossz vége lett.

Súlyos agysérülést szenvedett egy 24 éves kínai férfi, akit az esküvője napján gázoltak el egy autópályán, miközben az esküvőre meghívott barátai elől próbált elszaladni. A haverjai ugyanis egy kínai esküvőkőn hagyománynak számító, megalázó szívatást hajtottak végre ellene – írta a Shanghaiist.

A 24 éves vőlegényt a haverjai akkor kapták el, amikor hazafelé tartott Zunyi városában található otthonába.

A beszámolók szerint a csak Ai néven említett férfit az utcán tojással dobálták meg, alkohollal öntötték le, festéket szórtak rá, majd majdnem teljesen meztelenre vetkőztették, kikötözték egy lámpaoszlophoz, és egy bambuszrúddal kezdték el ütni.

Ainak végül sikerült kiszabadulnia, és egy kerítésen átugorva próbált meg elmenekülni a haverjai elől. Ekkor szaladt ki egy forgalmas autópályára, ahol egy autó elütötte. A helyiek gyorsan az úton súlyos sérülésekkel elterült vőlegény segítségére siettek, és kórházba szállították.

A vőlegény koponyatörést, valamint agyvérzést szenvedett. Az esküvőt pedig el kellett halasztani.

Kínában egyre több esküvő része, hogy egy kicsit megkínozzák a vőlegényeket, amelyek gyakran csúnya véget érnek. Egy éve például Guangzhou városában került kórházba az esküvője napján egy házasodni készülő férfi, miután úgy gondolták, csodás móka lesz úgy elengedni az esküvőre, hogy előtte kikötözik egy lámpaoszlophoz, hozzáerősítenek egy jó hosszú petárdafüzért, amit aztán jól meggyújtanak.

Videón, ahogy petárdákkal robbantják fel a lámpaoszlophoz kötözött vőlegény fenekét
Mindezt ráadásul az esküvő napján tették meg a kínai férfival. Kórház lett a vége.

A Shanghaiist cikke megemlíti, hogy Hunan-tartományban helyi szokásnak számít a „vőlegényverés”, amivel arra emlékeztetik a vőlegényeket, hogy a házasság nem könnyű dolog, és meg kell becsülni.

A kiemelt képen a megkínzott vőlegényt lehet látni. Fotó:miaopai.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik