Szórakozás

A lengyel herehűtő lehet a férfi termékenység megmentője

A túlmelegedés az egyik fő oka a gyenge spermának, ezt oldja meg a megfelelő hőmérsékletet biztosító eszköz.

Így télen talán elsőre furcsa ötletnek tűnhet egy férfi számára, hogy folyamatosan hűtse a heréit, az pedig még furcsább ötletnek, hogy ennek elérése még  egy majdnem 90 ezer forintba kerülő eszközt is vásároljon.

A LADBible azonban most, a legnagyobb tél idején tette közzé, hogy egy lengyel cég pontosan egy ilyen herehűtőt kezdett el árusítani. Egy orvostechnikai eszközt, ami a gyereknemzésben segítheti a férfiakat.

A Cooltec nevű cég közlése szerint a nemzőképtelenség egyik fő oka, a herék túlmelegedése, ami jelentősen rontja a spermák minőségét. Ezt oldja meg herehűtőjük, ami ideális hőmérsékleten tartja heréket. Azaz egy-két Celsius-fokkal hűvösebben, mint a testhőmérséklet.

A felcsatolható eszközt a cikk szerint 12-16 órán át kell hordani folyamatosan minden nap. Bár lehet alvás közben is, a cég közlése szerint ideálisan a reggeli zuhany, és a vacsora közötti időben kell használni a hűtőt.

A csökkenő spermiumszám miatt pusztulhat ki az emberiség
A világ számos területén egyre rosszabb a férfiak spermájának minősége.

Amiatt nem kell aggódni, hogy kényelmetlen viselet lenne. Sőt, amiatt sem, hogy azt látni lehet. A cég közlése szerint a CoolMen nevű eszközt úgy tervezték meg, hogy „teljesen láthatatlan legyen a ruha alatt”.

Az elektromos herehűtő azonban nem csak hűt. Egy okostelefonos alkalmazással szinkronizálva folyamatosan adatokat is gyűjt a herehőmérsékletről, valamint arról, hogy viselője milyen tevékenységet folytat. Emellett egy lépésszámláló és szívritmus-figyelő és bele van építve.

Kiemelt kép: Cooltec

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik