Szórakozás

Nyolc év után kért bocsánatot, amiért a középiskolában zaklatta

Egészen különleges bejegyzést tett közzé a minap egy kanadai férfi. A 24 éves Mina Gerges a Twitter-oldalára töltött fel egy screenshotot, amelyen egy üzenet olvasható attól a férfitől, aki a középiskolában folyamatosan zaklatta őt.

https://twitter.com/itsMinaGerges/status/1078885092926386176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1078885092926386176&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.ladbible.com%2Fcommunity%2Finteresting-man-shares-message-his-former-bully-sent-apologising-8-years-later-20190101

Hé, haver! Csak szeretnék bocsánatot kérni azokért az elcseszett dolgokért, amiket mondtam neked, vagy rólad a középiskolában. Rám nehezedtek. Remélem, minden rendben. Üdv.

Mina Egyiptomban született és Abu Dhabiban nőtt fel, mielőtt 12 éves korában Kanadába költöztek. A fiút a legkülönfélébb dolgok miatt bántották a középiskolában, az akcentusától kezdve, vékony hangján és súlyán át egészen a művészetek iránt való érdeklődéséig.  Ha ez nem lenne elég, a középiskolában jött rá, hogy meleg, ami csak egy újabb támadási felületet jelentett a zaklatóinak, akik előszeretettel használtak homofób megjegyzéseket, mikor hozzá beszéltek.

Első látásra sokkolt az üzenet, hiszen már nyolc éve volt a középiskola

– mondta Mina.

“Rengeteg érzés visszajött azokból az időkből, ahogy próbáltam beilleszkedni, hogy zaklattak azért, aki vagyok, és hogy magányos vagyok, mert senkivel nem tudok erről beszélni. És ez a hosszú út a középiskola óta azt tanította nekem, hogy szeressem önmagam, annak ellenére, hogy ezek az emberek mit gondolnak a homoszexualitásról.”

A megosztás óta a bejegyzésre rengetegen reagáltak. Vannak, akik szeretnék, hogy kövessék a férfi példáját azok, akik korábban szintén zaklattak valakit, míg mások nagyon szeretnének hasonló üzeneteket kapni azoktól, akik régen piszkálták őket.

Mina természetesen elfogadta korábbi zaklatója bocsánatkérését, aki ezért nagyon hálás volt, továbbá felajánlotta, hogyha Mina is akarja, ő mindig nyitott lesz arra, hogy megbeszéljék a dolgokat.

(Ladbible)

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik