Élet-Stílus

Átmenetileg lebénult a nyolcéves fiú az iskolai zaklatástól

Lelökték.

Élete egyik legijesztőbb pillanatának nevezte a portsmouthi Megan Ward azt a telefonhívást, amelyben gyermeke iskolájából közölték vele, hogy kisfia fájdalmak közepette fekszik a földön, és nem érzi a nyakát és a lábait.

Február 8-án történt mindez, ám a nyolcéves Noah-t már november óta zaklatta egy csoport. Szavakkal és fizikailag is bántalmazták, kövérnek nevezték. A fiú már nem mert enni a menzán, mert ételekkel dobálták.

Mindezt az anya jelezte az iskolának, ahol azt mondták neki, kell még egy incidensnek történnie, ahhoz, hogy ezt iskolai zaklatásnak könyveljék el.

Másnap meg is történt az incidens. Noah-t lelökték az iskola udvarán található dombról, a fiú üvöltött a fájdalomtól, és képtelen volt mozgatni a végtagjait. Ekkor jött az a bizonyos telefonhívás, amelyben értesítették anyját a történtekről, és közben mentőt is hívtak a fiúhoz.

Megan Ward a Facebookon adott hangot szomorúságának: megírta, hogy az eset után megröntgenezték a fiát, de még azóta sem lehet tudni, mennyire károsodott a gerince. A fiút, aki lelökte Noah-t, másfél napra felfüggesztették az iskolából. Ennyi volt a büntetése.

facebook.com/SpottedPort

via SunMetro, Kiemelt fotó: Facebook/SpottedPort

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik