Szórakozás

A feleség váratlanul hazatért, és olyat látott, amitől darabokra szakadt a házasságuk

Kiderült a moziszoba titka.

Egy ausztrál nő megírta a Kidspot nevű családi portálra, hogyan jött rá, hogy férje pornófüggő.

A feleség – akire csak Lizként hivatkozik a site – elmesélte, hogy 15 éve voltak házasok Jasonnel. A szexuális életük rendben volt, a nőnek mégis gyakran volt olyan érzése, hogy férjének lehet egy titkos viszonya. De erre vonatkozó bizonyítékra sosem bukkant.

Rájött viszont valami másra.

Liz egyszer elvitte a gyerekeket fociedzésre – Jason nem tudott menni, arra hivatkozott, hogy fontos hívást vár munkaügyben. Néhány perce mentek csak el otthonról, amikor a nőnek eszébe jutott, hogy otthon maradtak a gyerekek sípcsontvédői, ezért visszafordult.

A férj ekkor már abban a helyiségben volt, amit csak „moziszobának” hívtak – itt szokta a meccseket nézni –, és a résnyire nyitva hagyott ajtón fura zajok szűrődtek ki.

Liz elé a következő látvány tárult: férje tök meztelenül ül a kanapén, pornófilmet néz és maszturbál.

A nő sikított, undorító disznónak nevezte a férjét, és elszaladt otthonról. A férfi aznap este már a szüleinél aludt. Aztán telefonon bevallotta a feleségének, hogy naponta több órán át szokott felnőttfilmeket nézni, és abban maradtak, hogy függősége miatt szakemberhez fordul.

Liz legjobban azért borult ki, mert „mi lett volna, ha a gyerekek meglátják ezt az ocsmányságot”.

Mindenesetre később mindent átbeszéltek, Jason hazajött, a nő pedig lánytestvérénél töltötte az éjszakát. Ám amikor hazajött, ismét hasonló élményben volt része, mint korábban: ezúttal a gyerekek játszottak a szobájukban, a papa pedig a moziszobában az egyik filmjét nézte.

Ezen a pontot döntött úgy a nő, hogy véget vet házasságuknak. Jasonnek azóta új barátnője van, Liz pedig azt írja: kíváncsi lenne, vajon az új párja tud-e a férfi függőségéről.

 

kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

A leszbikus szex érdekli legjobban a pornófogyasztókat
Íme a legfontosabb statisztikai adatok a Pornhubról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik