Szórakozás

Vibrátorban, egy ceruzaelemen tűnt fel a nő arca

Ma már főzős műsort vezet.

A Prince Edward Countyban (Ontario, Kanada) élő Lauren Gulyas főzős műsort vezet, korábban dolgozott séfként nemcsak Kanadában, de Costa Ricán is.

Még korábban – 15 évesen – pedig modellkarriert kezdett építgetni. Pályája elején Ottawában járt egy fotózáson, ahol mindössze annyit mondtak neki, hogy egy stockfotós (fényképeket illusztrációs, reklámcélokra értékesítő) képügynökség számára készül az anyag.

Volt már korábban is problémája belőle, amikor egy helyi újságban egy erotikus klub hirdetése mellett tűnt fel az arca. A helyzetet akkor apukája oldotta meg: betelefonált a lap szerkesztőségébe, hogy távolítsák el a reklámot.

Lauren bizonyára el is felejtette volna már ezt a fiatalkori fotózást, ám a napokban fura üzenetet kapott: volt barátja szobatársa arról érdeklődött, nem készült-e róla olyan fotó, amelyeken angyalszárnyai vannak.

És aztán a srác azt is megírta, hol találkozott a képpel: épp elemet vásárolt barátnője vibrátorába, és két darab olyan ceruzaelemet kapott, amelyen Lauren arca látható, és alatta a Naughty (huncut, „rossz kislány”) felirat. Meg is mutatjuk:

That time I modelled for a clip art company at 16 and ended up on dildo batteries from Wellthatsucks

A nő a BBC-nek elmondta: sokkolta a dolog, ezért megpróbálta felvenni a kapcsolatot az elemet gyártó céggel és a képügynökséggel is, de nem kapott érdemi választ.

Úgy érzi, nem tehet mást, mint hogy elfogadja a helyzetet.

 

Óvatosságra int a nő, aki szétzúzta a vagináját
Az első vibrátor kipróbálásának nehézségei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik