Szórakozás

Olyan furcsa módon tesztelte, hogy férje szereti-e, hogy a rendőrök gyorsan le is tartóztatták

Nem csodálkozna senki, ha a férfi ezek után teljesen kiszeretett volna belőle.

Letartóztattak egy 33 éves anyukát a kínai Zhejiang tartományban, miután mindenkivel elhitette, hogy 11 éves fia eltűnt, mert így akarta ellenőrizni, hogy férje szereti-e őket – jelentette a helyi sajtó.

A nő előző hét pénteken jelentette be gyermeke eltűnését Yueqing  város rendőrségén. Majd a fiú eltűnéséről szóló hír gyorsan terjedni kezdett a közösségi oldalakon, mert a nő még 500 ezer jüanos, azaz majdnem 21 millió forintos díjat is felajánlott annak, aki segít megtalálni a gyermekét.

Kedden azonban kiderült, hogy az egészből semmi sem volt igaz. A 11 éves fiúnak valójában soha nem veszett nyoma.

A rejtélyes eltűnést ugyanis csak eljátszotta az anyuka, aki a rendőrségnek bevallotta, hogy az egész kitaláció volt, amivel azt akarta ellenőrizni, hogy férje mennyire szereti őt, és mennyire fontos számár a családja. Mint elmondta, a férfi egy másik városban dolgozik, és az utóbbi időben házassági gondokkal küzdöttek.

Gyanítjuk, hogy ezzel a lépéssel nem sikerült erősebbé tenni kapcsolatukat. A Shanghaiist beszámolója szerint azonban egy valamiről az egész ország meggyőződhetett. Hogy a férfi nagyon szereti a gyermekét. Az „eltűnése” alatti időben ugyanis semmit sem aludt, és semmi mással nem foglalkozott, csak azzal, hogy megtalálja gyermekét.

Eljátszotta elrablását, hogy tesztelje férje mennyire szereti
„Jó móka volt” – mondta a 43 éves kínai nő a rendőröknek, amikor rábukkantak.

A nőt hamis információk kitalálása és terjesztése miatt tartóztatta le a rendőrség, hozzátéve, hogy az anyuka a tettével csak pazarolta a rendőrség idejét a feleslegesen tartott kutatásra. Az erről készült videón látni lehet, hogy óriási erőkkel keresték az eltűnt gyereket.

A kiemelt képen az anyuka segélykérő felhívása, ami a kínai közösségi oldalakon terjedt. Fotó: Weibo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik