Szórakozás

Jameela Jamil szerint bűn photoshopolni

Jameela Jamilről, a The Good Place sztárjáról sokat írtunk már, rendszeres és hangos kritikusa a média által erőltetett nőideáloknak és a felelőtlen termékeket reklámozó celebeknek.

Tényleg ez a gyönyörű nő fogja megmondani, hogy fogadjam el önmagam és a testem?
Tényleg. Jameela Jamil kezdeményezése, hogy ne kilókban mérjük és határozzuk meg súlyunkat és önmagunkat egyre sikeresebb.

Most a Nylon címlapsztorijaként nyilatkozott, ahol elmondta, hogy ellenző a Photoshopot a közösségi médiára készülő képeknél.

Amikor photoshopolod magad, gyakorlatilag kudarcra ítéled magad, mert nem tudsz megfelelni egy digitalizált képnek. Hagyjátok abba a képeitek photoshopolását. Szerintem nagyon undorító.

Sőt, még ennél is tovább ment, és egyenesen bűncselekménynek nevezte, seggfejnek nevezve mindenkit, aki megbuherálja a képeit, mielőtt feltöltené őket.

Szerintem undorító bűncselekmény photoshopolni a képeidet és kitenni, anélkül, hogy jeleznéd, megbuheráltad. Hazugság, hazudsz a rajongóidnak, a követőidnek, az embereknek, akik felnéznek rád. Egy seggfej vagy.

Szerinte ezek az emberek újrahasznosítják az öngyűlöletet, és elmondta, ez a szélsőséges hozzáállása a témához a kamasz éléményei miatt alakult ki.

Három évig koplaltam tinédzserként az emberek miatt, akik meghosszabbítatják a lábaikat és vékonyabbra buherálják a képeiket.

Twitteren reagált arra a felvetésre is, hogy könnyen beszél, hisz ő konvencionálisan szép.

De amikor barna bőrű nő vagy, akinek a bőrét világosabbá teszik és akinek az orrát kisebbre csinálják és akit megvékonyztanak, mindezt a beleegyezésed nélkül, és rettenetes érzés a tükörbe nézni, vagy emberekkel találkozni, mert hazugnak érzed magad, talán megérted, mit akarok mondani?


Kiemelt kép: JB Lacroix/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik