Szórakozás

„A gyerekek azt hiszik, minden alanyi jogon jár nekik” – Milliók imádják, ahogy egy apuka megleckéztette kislányát

A Facebookra kitett videót pár nap alatt több mint 14 milliószor nézték meg.

Azt gondoltam, majd pár barátom és a családom fogja csak látni, de egyikük megkért, tegyem publikussá, hogy meg tudja osztani. Másnap, amikor felkeltem, több száz üzenet várt, és elég sokan megnézték.

Az az „elég sok” három napon belül több mint 14 millió lett az amerikai Ohio államban élő Matt Cox videóján, amin azt mutatta meg, hogyan leckéztette meg kislányát, akit szekálás miatt büntetett meg az iskolája.

Cox elmondta, 10 éves kislányának három napra megtiltották, hogy felszálljon az iskolabuszra, mert egy másik gyereket szekált. Ezt a lánya ezt előző hét pénteken mondta el neki. Hozzátéve, hogy ezért neki kell majd őt bevinnie a suliba.

Rájöttem, hogy a buszutazásra és az autózásra úgy tekintett, mint ami alanyi jogon jár neki, és nem pedig kiváltságnak

mondta el a helyi sajtónak Cox. Aki ehhez illő büntetést talált ki a lányának, hogy gyermeke megtanulja a leckét.

Arra kötelezte, hogy gyalog tegye meg a nagyjából 7 kilométeres távot az iskolába, a nulla fok körüli időben. Ekkor készítette videóját, amiben elmondta, miért választotta ezt a büntetésmódot.

Az apuka elmondása szerint az egyedi lecke célt ért. Bár lánya a gyaloglás elején feldúlt volt, amiért sétálva kellett bemennie az iskolába, végül lenyugodott, és megértette, hogy miért kapta a büntetést.

És egyben sokkal jobban értékeli azokat a dolgokat, amit előtte magától értetődőnek tartott. Mint például azt, hogy iskolabuszon utazva mehet iskolába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik