Élet-Stílus

Letartóztattak egy anyukát, mert elvette lánya mobiltelefonját

Bilincsbe verve vitték börtönbe az amerikai nőt, aki csak nevelni akarta gyermekét.

Lopás vádjával állítottak bíróság elé egy nőt az amerikai Michigan államban, mert büntetésként elkobozta 15 éves lánya mobiltelefonját – jelentette a helyi sajtó. A Grandville városában élő Jodie May-t még májusban, egy nappal az anyják napja előtt vitte el bilincsbe verve egy rendőr otthonából. A nő éppen négyhetes gyermekét szoptatta, amikor letartóztatták.

May tárgyalását kedden tartották. Akár három hónapig tartó börtönbüntetést is kaphatott volna, de az ügyészek a per kezdetén közölték a bíróval, ahogy ejtik a nő ellen felhozott vádakat.

Szétrúgta anyját a kisgyerek, mert nem játszhatott a mobiljával –videó
A láthatóan elkényeztetett kínai kisfiú egy kórház folyosóján esett neki édesanyjának.

A nő ellen nem a lánya tett feljelentést a telefon elkobzása miatt, hanem May volt férje. A férfi azt állította a hatóságoknak, hogy a mobil az ő tulajdonában van, és azzal, hogy elvette a lányától, őt lopta meg.

Az esettel foglalkozó ügyész azonban a tárgyalás kezdetén közölte, hogy közben megállapították, hogy a mobil valójában a lány tulajdonában van, és ez az információ teljesen megváltoztatta a helyzetet. A hatóságok közölték, soha nem is indítottak volna eljárást a nő ellen, ha már az elején tudták volna, hogy csak egy gyerekét nevelő anyuka akaciójáról van szó.

Kiemelt fotó:WOOD

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik