Szórakozás

Ezért nem volt gyereke eddig a Viszkisnek

Már egy ideje lehet tudni, hogy apa lesz Ambrus Attila, akit a legtöbben csak “A Viszkis”-ként ismernek. A Fókusz című műsorban beszélt feleségéről, Rékáról (akit egy vásárban ismert meg), illetve arról, milyen nehézségek várnak rá, miután kislánya megszületik majd:

Első körben azt beszéltük meg a feleségemmel, hogy virágok, aztán a kutyák, utána gyerek. Nem szerettem volna első gyereknek fiút.  […] Ha én azt mondom, gyerekként kleptomániás voltam, akkor nagyon-nagyon finoman fogalmazok. Egy lány is lehet problémás, de azt gondolom, egy lányt jobban lehet kezelni.

Ambrus a születendő kislány nevére is kitért:

Nekem a feleségemen kívül egyetlen egy nő volt az életemben, aki nagyon fontos volt, amíg élt, ő volt a nagymamám. És őt úgy hívták, hogy Anna, és a lányunk Anna lesz.

A Viszkis azt is elmondta, a gyerek mindenképpen felelősség, korábban félt a gyerekvállalástól, mert rossz dolgokat csinált, rettegett attól, hogy börtönbe kerül, vagy esetleg meghal, a gyermek pedig csonkacsaládban nő majd fel:

Azt gondolom, úgy alszok, hogy nem félek attól, rámtörik az ajtót a rendőrök, pont ezért vállaltam gyereket

— mesélte Ambrus, aki azt is hozzátette, élete legnehezebb percei lesznek majd, mikor el kell mesélnie kislányának, ki is ő valójában.

Kiemelt kép: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik