Szórakozás

Oláh Gergő és felesége 10 év után végre bepótolták a lagzit

Az énekes már gyerekkora óta alkot egy párt feleségével, Nikivel, akivel a napokban nem akárhogyan ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. Oláh Gergő esküvőt és lagzot is szervezett, olyat, amiről már korábban is álmodtak, csak nem tehették meg.

Oláh Gergő semmit sem változott 12 év alatt
Megmutatta, hogyan nézett ki párja oldalán még az X-Faktor előtt.

10 évvel ezelőtt vágtunk bele közös életünkbe Nikivel! 10. éve, hogy egymás mellett döntöttünk és elköteleztük magunkat egymás mellett egy életre! Nagyon szerettünk volna egy szép esküvőt, lagzit, de sajnos nem tudtuk megtenni az akkori anyagi körülményeink miatt!

– kezdte az énekes.

November 28-án a 10. házassági évfordulónk alkalmából úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük az elmúlt 10 évünket és megcsináljuk a lagzinkat úgy ahogy megálmodtuk 10 évvel ezelőtt… Nem újra elvettem Nikit, hanem megerősítettük a házasságunkat egy erős megvallással, fogadalommal és új gyűrűt is húztunk egymás ujjára! Csodálatos volt! A 10 év alatt 4 fantasztikus gyermekünk született, Felemelt minket az Úr, áldott életünk van, szeretjük az életünket! Igazából Isten hozzánk való Jóságát és mérhetetlen szeretetét ünnepeltük! Mert mindenünk tőle van! És még csak az életünk elején vagyunk!

Ráadásul Oláh Gergő a legkisebb gyermekét, a három és fél hónapos Annát is megmutatta az esküvői felvételeken, amire eddig nem sűrűn volt példa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 30., 2018, időpont: 8:57 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@olahgeriofficial

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik