Szórakozás

Jameela Jamil reméli, hogy Cardi B és Khloé Kardashian is összeszarja magát

A brit rádiós/tévés/színésznő, Jameela Jamil ismét a Kardashianék által is népszerűsített detox teáról fogalmazta meg véleményét, kemény kritikával megtoldva azt. Khloé Kardashian, Cardi B, Iggy Azalea mind azt az úgynevezett Life Tee-t népszerűsítik közösségi oldalaikon, amely állítólag komoly fogyást eredményez a használók körében, de itt még nincs vége: a csodaszernek a forgalmazó szerint tisztító hatása is van.

A valóság persze egészen mást mutat, többen is szörnyű hasmenésre panaszkodtak a tea elfogyasztói közül, mely általában a legváratlanabb és legrosszabb pillanatokban tör rájuk, hála a „természetes összetevőkben” bővelkedő italkülönlegességnek.

A panaszokra felfigyelve kezdte el hadjáratát Jameela Jamil, aki vélhetően életcéljának is tekinti, hogy megsemmisítse azokat az influenszereket, akik népszerűségük révén, minden lehetséges módon megpróbálják pénzzel lehúzni követőiket.

Először Cardi B-t kapta el a fenti promós Instagram-poszt kapcsán.

Már Cardi B-t is becserkészték ezzel a detoxos, nonszensz teával. Istenemre mondom, remélem, hogy ettől majd jól összeszarják magukat nyilvánosan, ahogyan ez azokkal a szerencsétlen nőkkel is történt, akik bedőltek ennek a marhaságnak. Nem mintha egyébként ők megvennék ezt a szart, csak azért reklámozzák, hogy szénné keressék magukat

— fakadt ki a Good Place színésznője.

Tanácsokkal is szolgált Jameela:

Ha meg akarod fékezni az étvágyadat, akkor egyél zöldségeket, vagy valamilyen zöldséglevest. Nem szabad ezeket a ‘méregtelenítő’ teákat meginni. Rostokra van szükséged! Nem pedig valami olyasmire, ami hasmenéssel csökkenti az étvágyadat. Általában nem fogadnék el tanácsot olyan nőktől, akiknek fogalmuk sincs az egészséges táplálkozásról, de még a reklámetikáról sem.

A legdurvább reakció Cardi B-től érkezett, aki állítása szerint „sohasem csinálta össze magát nyilvánosan a teától”, erre természetesen Jameela azonnal ugrott:

Még jó, hogy eddig soha nem csinálta össze magát a teától, mert nyilván ki sem próbálta azt, csak a videó kedvéért eldarálta a szöveget. Látszik, hogy a termék nevét se tudja, a bögre széléről olvasgatja.

Az atombombát azonban legújabb Instagram-posztjában dobta le a színésznő, amikor videóval illusztrálta, milyen lenne az, ha a celebek valóban őszintén reklámoznák a termékeit, speciel a csodateát is. Elmondja, hogy három napja egy helyben ül, de még mindig vékony és csinos, ezt pedig különböző intenzitású szellentésekkel is illusztrálja:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

If influencers and celebrities were actually honest with us about some of these Slimming/detox products… #itburns

Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2018, időpont: 4:49 (PST időzóna szerint)

Jameela Jamil viccesen semmisíti meg Khloé Kardashian reklámját
Szórakoztatóan leplezi le a celeb fizetett posztját a színésznő.

Kiemelt kép: Instagram/Jameela Jamil

Ajánlott videó

Olvasói sztorik