Szórakozás

X-Faktor: A Ricky and the Drunken Sailors tagja úgy érzi, ők voltak az évad kakukktojás-zenekara

November 24-én megtartották az X-Faktor 9. évadának második élő show-ját, amely végül Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors kiesésével ért véget. A kiesők most az RTL Reggeli stúdiójában jártak, ahol elárulták, egyáltalán nem szomorúak a kiesés miatt.

X-Faktor: Amikor egy japán orvos Piramist, cuki fiúcskák meg Kis Grófót énekelnek
Az RTL telefonos applikációja néha megadta magát, szerencsés ember, aki tudott szavazni.

Sőt, az együttes egyik tagja, Tom White szerint most kezdődik csak igazán a munka és amúgy is, ő tudta, hogy ki fognak esni, mivel ők voltak az évad kakukktojásai.

Sokan sajnáltak minket, hogy biztos most el vagyunk kenődve. Nem vagyunk elkenődve, mert a munka része most fog következni és megmondom őszintén, én kiszámoltam, hogy most fogunk kiesni. Nyilván az első élő show után láttam, hogy kire mennyien lájkolnak, posztolnak. Mi egy kakukktojás-zenekar voltunk, én azt gondolom

– mondta White, aki azt is hozzátette, hogy az együttes egy koncetező zenekar, így úgy érzi, kevesbé érintik meg azokat, akik többet használják a közösségi oldalakat.

Amiben mi jók vagyunk, a többiek viszont pont azt nem tudják. Mi csinálunk egy olyan koncertet, amit meg más nem tud szerintem

– tette hozzá a banda tagja.

Kiemelt kép: Instagram/@rickyandthedrunkensailors

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik