Szórakozás

A pornószínészek nemi életét kutatták – durva adatok

Szexuális zavarok: rendkívül sok az érintett.

Nyilvánosságra hozták annak az újabb kutatásnak az eredményeit, amelyeket a Miami egyetem szakemberei végeztek felnőttfilmek szereplőinek megkérdezésével. Néhány adat kifejezetten lehangoló, meghökkentő.

Dr. Justin Dubin hosszú időn át próbált kapcsolatba lépni a pornósokkal (na nem úgy), hogy végre ne csak a filmek nézőiről, hanem az alkotókról is készülhessen felmérés. Végül a szektor lobbistáin, a Free Speech Coalition (Szövetség a Szólásszabadságért) keresztül sikerült megszólítania a filmművészeket.

Az első – Dr. Ranjith Ramasamyval közös – kutatásának eredményeit már korábban közzétették; akkor a férfi szereplőket vizsgálták, és (többek között) a következő eredményekre jutottak:

  • a férfi felnőttszínészek 58%-a szed Viagrát, nemcsak munkahelyén, hanem otthoni környezetben is;
  • a teljesítményfokozó tabletták használóinak 84 százaléka 20 és 29 év közötti.

Dubin doktor – aki egyébként urológus – második felmérésében 100 színésznőt kérdezett meg a témában, és az alábbi eredményekre jutott:

  • a pornókban szereplő nők közel negyede érintett szexuális zavarban,
  • ők fájdalmas nemi életről, csökkent libidóról számoltak be, vagy arról, hogy képtelenek az orgazmus elérésére,
  • míg a férfi színészek jelentős részénél a diszfunkciók egyértelműen munkahelyi ártalomnak tudhatóak be, a szexuális zavarral küzdő nőknél a problémákat nem feltétlenül a pornóiparban való foglalkoztatottság okozza.

 

via Daily mail, kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

Elmondta a pornós, hogy ő hogy készül fel a szexre
Így készíti fel magát a forgatásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik