Élet-Stílus

Egy héttel az esküvő előtt szakított vőlegényével, mert pornót talált a telefonján

A 21 éves amerikai nő egész életében „tiszta és igaz” szerelemről ábrándozott, amit „isten törvényei irányítanak”. Ebbe rondított bele vőlegénye.

Hét nappal az esküvő előtt szakított barátjával egy 21 éves amerikai nő, mert vőlegénye telefonjába belenézve észrevette, hogy pornót szokott nézni. Claire Dalton a Love What Matters oldalon tette közzé történetét, ami egy évvel ezelőtt történt.

Elmondása szerint fél éve jártak jegyben barátjával, és már csak egy hét volt hátra az esküvőig, amikor a felfedezést tette. Csak azt akarta megnézni vőlegénye mobilján, hogy mikor zár be egy bolt, amikor több megnyitott oldalt talált, amiken pornót lehetett látni. Vagy, ahogy ő fogalmazott, „beteges és eltorzult elképzeléseket arról, hogyan kéne kinéznie egy nőnek”.

Amikor szembesítette ezzel vőlegényét, a férfi eleinte a testvérére akarta fogni a pornónézését, de végül beismerte, hogy szokott szexfilmeket nézni. Dalton ekkor úgy érezte, mintha megcsalták volna, és a felfedezés minden korábbi szép közös emléküket megváltoztatta.

Hirtelen úgy érezte, nem is ismeri vőlegényét, aki amióta együtt voltak profin hazudott neki. „Csak őszinteséget akartam” – írta a nő, aki ezek után már nem tudott hinni többet neki.

Elmondása szerint több mint 300 vendég volt meghívva az esküvőre, akiket mind személyesen hívtak fel, hogy elmagyarázzák, miért maradt el a házasságkötés. És közölte: megbocsájtott vőlegényének, és sok boldogságot kíván neki az életben.

A nő egyben „pornófüggőként” jellemezte barátját, és állítása szerint a történetét azért tette közzé, hogy felhívja a figyelmet erre a „nagyon bonyolult pestisre”, ami „egyes emberek számára komoly küzdelmet jelent”.  Kiemelte, hogy nem érez gyűlöletet a függők iránt, de szomorú, mert az „szerelmeket, családokat” tesz tönkre.

És hozzátette: a pornófüggőséget csak és kizárólag Jézus segítségével lehet leküzdeni, más módszer erre szerinte nincs egy sem.

Kiemelt Fotó:Claire Dalton 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik