Szórakozás

Victoria Beckham Elton John miatt hagyta ott a Spice Girlst

Véglegesen 2008-ban mondott búcsút a Spice Girlsnek Victoria Beckham, amikor az együttes épp csak összeállt újra. Ennek már tíz éve, az énekesnőből pedig azóta divattervező lett. Az ausztrál Vogue-nak adott interjújában most elmondta, miért hagyta hátra az éneklést.

Victoria Beckham útja a kamu Louis Vuittontól a Vogue-ig
Miként mosakodott ki a szilikonpántos, zebracsíkos korszakából és lett az egyik legkifinomultabb ízlésű divattervező az egykori Spice Girl?

Azt mondta, akkor ébredt rá, hogy egyáltlán nem érdekli már az, hogy fellépjen, amikor Elton Johnt nézte egy Las Vegas-i koncertjén, ahol az énekes a régi számait is élvezettel adta elő.

Pár nappal később a Madison Square Gardenben léptem fel a Spice Girls-zel, és arra gondoltam közben, hogy ennyi év után már nincs meg bennem az, ami Eltonban. […] Ezen a hétvégén találkoztam Elton Johnnal, és meg is mondtam neki. »Miattad hagytam ott a Spice Girlst.«

Még szerencse, hogy a divattervezés legalább összejött neki és a jelek szerint még nem unta meg. Egyébként Beckhamné mostanában annyit szerepel különböző Vogue-ok címlapjain, hogy hamarosan már tényleg elhisszük, hogy van esélye annak, hogy ő legyen az amerikai Vogue következő főszerkesztője.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Australia (@vogueaustralia) on Oct 15, 2018 at 3:04am PDT

Kiemelt kép: Instagram/Victoria Beckham/Vogue

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik