Szórakozás

Pár hét telt el, de Bill Cosby szabadulna a börtönből

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bill Cosbyt 3-10 évig terjedő tényleges börtönbüntetésre ítélték szexuális zaklatás miatt. A világsztár az egyik pennsylvaniai büntetés-végrehajtási intézményben kezdi meg börtönbüntetését, amelyről reméli, nem lesz olyan hosszú, mint amit eredetileg kiszabtak rá.

A Daily Beast információi szerint ugyanis Cosby máris benyújtott egy indítványt, melyben ügyének áprilisi újratárgyalását kérvényezi, mivel ügyvédei úgy érzik, hogy a tárgyalások kezdeti, 2017-es időszakában O’Neil bíró hibákat vétett:

a színész ügyvédei azt állítják, hogy az egyik, az ügyben nagyon fontos szerepet játszó bizonyíték hitelessége megkérdőjelezhető, hogy a bűncselekmény elévülési ideje lejárt, illetve, hogy az öt másik vádlott tanúvallomása a tárgyalás során megsértette az alperes jogát az ítélethozatalra. 

Az október 5-én beadott indítvány szerint a hiteles igazságszolgáltatás érdekében új tárgyalásra vagy legalább a szeptember 25-én kiszabott büntetés felülvizsgálatára van szükség.

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik