Szórakozás

Ez az ausztrál vagy a világ legpechesebb embere vagy piromániás őrült

Hat tűzeset elszenvedője volt.

Nem kizárt, hogy Michael McCrae a legszerencsétlenebb ember a világon. Az ausztrál mentős legalábbis annak tartja magát; ugyanakkor tevékenységére már a rendőrség is felfigyelt.

2001-ben, amikor még az új-dél-walesi Forbes városában élt, valaki molotov-koktélt dobott a mentőállomásra, ahol dolgozott,

egy héttel később valaki felgyújtotta McCrae autóját, és még ugyanazon a napon, késő este ismét lángra lobbant a mentőállomás. Néhány nap múlva a ház, ahol Michael McCrae lakott, porig égett.

A rendőrök már ekkor gyanút fogtak, méghozzá azért, mert a férfinak lehetett indítéka: morcos volt főnökeire, amiért nem járultak hozzá Parkes-ba történő áthelyezéséhez. Ugyanakkor a tűzesetek okozta sérülései és a jelentős saját anyagi kára elterelte róla a gyanút.

McCrae végre átkerült Parkes-ba, új házba költözött, talán már nem is kell mondani, mi történt: az épületben 2018-ban tűz ütött ki, de a tűzoltóknak sikerült eloltaniuk. Nem úgy, mint egy hónappal később, amikor ismét lángok csaptak fel a házában, és az ingatlan porig égett.

A rendőrség nyomoz az ügyben, és nagyon úgy tűnik, hogy McCrae-t gyanúsítottként kezelik, lévén, hogy ismét elkezdték vizsgálni a 17 évvel korábban Forbes-ban történt eseteket is.

 

via 9News; kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik