Élet-Stílus

A világ legszerencsétlenebb bűnözői felhívták a rendőrséget, mielőtt rabolni mentek

A szó szoros értelmében a világ legszerencsétlenebb bűnözőit fogták el az Egyesült Államok beli Danville-ben.

A két zseni az alig 3500 fős település egyik étterme, a BBQ Brothers parkoljában állt meg, majd az autóban elkezdték megbeszélni, hogy hogyan fogják kirabolni a helyet. A tervük már ezekben a pillanatokban halálra volt ítélve, mivel az egyikük telefonja a megbeszélés közben benyomódot és felhívta a 911-es segélyhívót.

A diszpécser szerencsére rögtön megértette, hogy hatalmas szernecséről van szó, a beszélgetés részleteiből pedig, mint például a étterem tulajdonosának nevéből, sikerült kikövetkeztetni, hogy melyik hely van veszélyben. A központ ezután rögtön értesítette a helyi rendőrkapitányságot. A bűnözők megpróbáltatásai ekkor még közel sem értek véget, ugyanis az étteremben éppen a Danville-i rendőrfőnök ebédelt, akit a kollégái rögtön értesítettek a közelgő rablásról.

A rablók legnagyobb fegyverei általában a meglepetés, a váratlanság és a felkészületlenség szoktak lenni, ám nekik ezek közül már egy sem maradt.

A hatóságok nem is vártak sokat a rajtütéssel, még az autójukban rárontottak a párosra, akik közül az egyik már felhúzta a rabláshoz használt fekete maszkot. A bíróság a 911 által rögzített hangfelvételek és a rendőrök beszámolói alapján ítélte el a két férfit.

LEX18

Ajánlott videó

Olvasói sztorik