Szórakozás

Pete Davidson abszurd helyzetben gondol a 9/11-es támadásban elhunyt apjára

Pete Davidson nevét akkor ismerte meg a világ, amikor összejött Ariana Grandéval és pár héttel később már jegyben is jártak. (Ez az az Ariana Grande, aki nem sokkal előtte szakított Mac Millerrel, azzal a rapperrel, aki nemrég – feltehetően drogtúladagolásban – hunyt el.)

Davidson amióta együtt van az énekesnővel, mondott pár durva, de legalábbis meghökkentő dolgot, így olyan információkkal lettünk gazdagabbak, amik nélkül  lehet hogy boldogabb lenne az életünk, például hogy állandóan merevedése van barátnője mellett. Legújabb interjújában azonban még ennél is keményebb dolgok hagyták el a száját. A komikus Howard Stern műsorában járt, ahol nyilván javarészt megint a szexről volt szó. Davidson most is leginkább Grande iránti rajongását ecsetelte, például hogy minden egyes szex után megköszöni az énekesnőnek, hogy hozzáérhetett, ezt pedig azzal fokozta, hogy elmondta, hogyan bírja sokáig a szexet, és hogyan tartja vissza amit vissza kell tartani:

úgy, hogy közben a 9/11-es terrortámadásban elhunyt apjára gondol.

Az apámra gondolok, ahogy élve megég. Ezt csinálom. Az apámra gondolok, ahogy azt látja, hogy közelít felé a tűz

– mondta Davidson, akinek apja tűzoltó volt, és valóban New Yorkban dolgozott 2001-ben a terrortámadás idején. A komikus ehhez aztán a BuzzFeed szerint még hozzátette, hogy az életében történt tragédiákat sokszor használja fel arra, hogy humoros dolgokat kreáljon belőlük.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik