Szórakozás

Majka és Curtis először találkoztak a botrány óta

Nagyjából egy hónapja történt, hogy Majka a szegedi színpadon állva adta a közönség tudtára: Curtis többé nem a csapat tagja. A rapper később egy interjúban részletesen is beszélt társa drogproblémáiról és arról, hogy nem tudott neki segíteni.

A botrányos “szakítás” óta volt néhány oda-vissza nyilatkozat és üzenet a színpadról, de nem találkoztak és nem is beszéltek egymással. Hétfőn azonban, a TV2 sajtótájékoztatóján mindketten megjelentek, hiszen Majka ősszel műsort vezet, Curtis pedig a Csak show és más semmi szereplője lesz.

A Blikk szerint a két rapper végig kerülte egymást, egy kínos összetalálkozást leszámítva, amit egy fejbiccentéssel rendeztek le.

Az én lelkiismeretem tiszta és tiszta is marad! Nem tűröm a hazugságot, a linkséget, az őszintétlenséget és a sunyiságot magam körül

– mondta a lapnak Majka, aki elismerte, hogy a hétvégi nyárzáró nagykoncert – amit még Curtissel hirdettek meg – rengeteg vendégfellépője, köztük a 100 tagú cigányzenekar egyfajta kompenzáció volt a közönség felé.

Jól éreztem magam a parkos bulin, ugyanakkor nagyon nehéz is volt. Az az este egy nagy választóvonal volt. Ha lehet így mondani, sok éles kés állt a színpad mellett, ők várták, hogy hibázzak, de hál’ istennek, egyáltalán nem volt hiba az estében.

Kiemelt kép: Instagram/@majesz187

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik