Szórakozás

Majka a színpadról üzent Curtisnek

Habár a szétválás óta mindkét rapper volt már külön-külön fellépni, Majka mégis mindent bevetett a szombat esti Budapest Parkos koncerten, hogy meggyőzze a rajongókat: Curtis nélkül is hatalmas bulit tudnak csinálni. Az elmúlt években a Park nyitó és záró koncertek voltak a legfontosabbak a formáció számára, így nem véletlen, hogy Majka most nagyot akart bizonyítani.

Videón, ahogy Majka bejelenti, nem dolgozik együtt többet Curtis-szel
A rapper a szegedi SZIN fesztiválon jelentette be, hogy megszünteti munkakapcsolatát Curtis-szel annak drogproblémái miatt.

Talán egy kicsit már túl is volt kompenzálva Curtis hiánya. Gyakorlatilag minden pénzt a vendégfellépőkre és a többi körítésre költöttek, amit Majka maga ismert el egy korábbi bejelentkezésében.

A közel kétórás koncerten, többek között megjelent a színpadon Kollányi Zsuzsi, Király Viktor, Papp Szabi, Pápai Joci és Horváth Tomi is. Voltak táncosok és különleges technika is, amihez a törzsrajongók eddig nem szoktak hozzá. Legalábbis nem ilyen mennyiségben.

Majka aztán a koncert közepén egy vallomást is tett. Elmondta, hogy a “szakítás” utáni botrány elbizonytalanította abban, hogy jó döntést hozott-e, amikor lemondott a Curtissel való közös munkáról. Mindemelett biztos abban, hogy az elkövetkező években nem fognak együtt dolgozni. Ezt követően azt is hozzátette, hogy

Curtis bármit is mond róla és a zenekarról, ők mindig szeretni fogják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2018, időpont: 12:12 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/majesz187

Ajánlott videó

Olvasói sztorik